[phpNuke] ّInvalid IP

assimi

Member
با عرض سلام خدمت استادان فروم مجید آنلاین و دیگر اعضا
(دو سوال )
1-من زمانی که نصب Nuke را مو به مو طبق دستورات خود فروم INP تمام می کنم به من ارور Invalid IP میده که بعدا فهمیدم از نگهبان نیوک است اما حالا اون را در فایل Mainfile.php غیر فعال می کنم یه صفحه باز می شود که سفید است ولی تو قسمت Title آن نوشته Powered site with PHP NUKE (یه همچین چیزی ) من از Easy PHP 1.8 استفاده می کنم .

2-زمانی که می خوام ناک مشهد تیم را نصب کنم یه بانک اطلاعاتی براش درست می کنم بعد وقتی از اینستالر خودش می خواهم استفاده کنم می گه نمی تونه ارتباط بر قرار کنه در حالی که من از قبل بانک را ساختم . حالا کمکم کنید !!!!!!! (همه اینا مال لوکال هست ) :cry: :cry: :wink:

S4DEGH

Well-Known Member
خب در مورد سوال اول بايد بگم که اينو منم ديدم ! جوابش پيش آيزون هست چون خود منم نفهميدم چرا اين طوري ميشه !
درمورد سوال دوم اينکه ببينم شما وقتي نام ديتابيس رو وارد مي کني . کد کاربري و کلمه عبور ديتابيس هم وارد مي کني‌!؟

izone

Active Member
assimi گفت:
با عرض سلام خدمت استادان فروم مجید آنلاین و دیگر اعضا
(دو سوال )
1-من زمانی که نصب Nuke را مو به مو طبق دستورات خود فروم INP تمام می کنم به من ارور Invalid IP میده که بعدا فهمیدم از نگهبان نیوک است اما حالا اون را در فایل Mainfile.php غیر فعال می کنم یه صفحه باز می شود که سفید است ولی تو قسمت Title آن نوشته Powered site with PHP NUKE (یه همچین چیزی ) من از Easy PHP 1.8 استفاده می کنم .

2-زمانی که می خوام ناک مشهد تیم را نصب کنم یه بانک اطلاعاتی براش درست می کنم بعد وقتی از اینستالر خودش می خواهم استفاده کنم می گه نمی تونه ارتباط بر قرار کنه در حالی که من از قبل بانک را ساختم . حالا کمکم کنید !!!!!!! (همه اینا مال لوکال هست ) :cry: :cry: :wink:

دوست من. در مورد پرسش اول بايد بگم كه شما از فايلها اشتباهي استفاده ميكنيد. اون فايلهاي شما تغيير كرده و كد گذاري شده بود كه اگر در فايلي دستي ببريد نيوك ديگه لود نميشه. شما يكبار ديگر نيوك را دريافت كنيد و فقط فايلهاي درون روت را جايگزين كنيد و بعد اون mainfile.php را دوباره تغيير دهيد. خيلي وقته كه ما اون فايلها را تغيير داديم. اگر هم در ايران هستيد و دريافت نيوك براي شما سخت است ايميل دهيد كه برايتان بفرستم. ممنون.

assimi

Member
izone گفت:
من به نشاني gmail شما فرستادم.

من نفهميدم چي گفتي آيزون جان اما من تا چند روز پيش هر 3 ناك را گرفتم:

1-آفاق (كار كرد ) :)

2-INP ( اروز اینولید آی پی داد ) :sad:

3- مشهد که اصلا کار نکرد :cry: :-? که جوابش را تو خود فروم مشهد کم کم دارم می گیرم :eek:

بیشتر توضیح بده لطفا

assimi

Member
sadeghkhafan گفت:
خب در مورد سوال اول بايد بگم که اينو منم ديدم ! جوابش پيش آيزون هست چون خود منم نفهميدم چرا اين طوري ميشه !
درمورد سوال دوم اينکه ببينم شما وقتي نام ديتابيس رو وارد مي کني . کد کاربري و کلمه عبور ديتابيس هم وارد مي کني‌!؟

كد كاربري و كلمه عبور را چطوري درست كنم ؟

assimi

Member
فقط تايتل عوض شد !!!!!!!!

izone گفت:

بعد از گذاشتن اونا تنها تغييري كه كرد اين بود كه تايتل تبديل شده بود به PHP-NUKE PLATINUM
:lol: :lol: :cry:

assimi

Member
فقط تايتل عوض شد !!!!!!!!

izone گفت:

بعد از گذاشتن اونا تنها تغييري كه كرد اين بود كه تايتل تبديل شده بود به PHP-NUKE PLATINUM
:lol: :lol: :cry:

izone

Active Member
بعد از گذاشتن اونا تنها تغييري كه كرد اين بود كه تايتل تبديل شده بود به Php-nuke Platinum

دوست من

من فکر کنم شما هر سه نیوک را قاطی کردید باهم. بهتره که از یکی استفاده کنید. برای همین هم است که شاید بالای نیوک ما نوشته میشه Php-nuke Platinum شاید فایلها را قاطی کردید.

سلام ایزون جان من نیوک را 2-3 هفته ای میشه که دانلود کردم ایا نیازی برا دانلود مجدد هست؟
و سوال دیگه فرستادن به ایمیل با دانلود از سایت چه حکمتی داره؟

izone

Active Member
hamid_joon گفت:
سلام ایزون جان من نیوک را 2-3 هفته ای میشه که دانلود کردم ایا نیازی برا دانلود مجدد هست؟
و سوال دیگه فرستادن به ایمیل با دانلود از سایت چه حکمتی داره؟

دوست من

اگر برنامه شما خوب كار ميكند نيازي نيست. فقط ما يكسري فايلهاي پچ شده جديد گذاشته ايم كه اگر آپگريد نكرده ايد بهتره زودتر اينكار را بكنيد.

فرستادن فايل هم خواستم به اون دوستمون كمكي بكنم كه ديگر مجبور نشود همه نيوك را براي چند تا فايل دانلود كند. همين.

assimi

Member
izone گفت:
دوست من

من فکر کنم شما هر سه نیوک را قاطی کردید باهم. بهتره که از یکی استفاده کنید. برای همین هم است که شاید بالای نیوک ما نوشته میشه Php-nuke Platinum شاید فایلها را قاطی کردید.

ايزپن جان من نيوك شما را روي Easy PHP و مال آفاق را رو Xampp نصب کردم بعد من اصلا از اون نامه ات هیچی درست و حسابی نفهمیدم فقط هر چی داده بودی جایگزین WWW کردم همین. با تغییر Mainfile.php هم تایتل همون جوری موند (PHP_NUKE PLATINUM

کمکم کن !!!!! :cry:

S4DEGH

Well-Known Member
izone جون خودمونيم منم نفهميدم !

منم همين مشکل رو با پلاتينيوم داشتم ! ( يادته که بهت گفتم اومدم نگهبان ناک رو نصب کنم سايت رفت رو هوا ! )

در مورد يوزر و پسورد اگر در مقاله آموزش دقت کرده باشي ! يک قسمت هست که بايد نام کاربري و کلمه عبور بسازي که اين کلمه عبور و پسورد را بايد موقعي که مي خواي نام ديتابيس رو وارد کني در کنار آن کلمه عبور و .. را هم بايد وارد کني .

در مورد اون برنامه هايي که بالا گفتي !
ببين شما برو WAMP5 رو بگير و همه را روي اون نصب کن . در ضمن آپديت php4 و php5 روهم بگير و نصب کن .
ممن الان حدود 50 تا سيستم روش نصبه و هيچ قاطي هم نمي کنه !

izone

Active Member
assimi گفت:
ايزپن جان من نيوك شما را روي Easy PHP و مال آفاق را رو Xampp نصب کردم بعد من اصلا از اون نامه ات هیچی درست و حسابی نفهمیدم فقط هر چی داده بودی جایگزین WWW کردم همین. با تغییر Mainfile.php هم تایتل همون جوری موند (PHP_NUKE PLATINUM

کمکم کن !!!!! :cry:

دوست من

شايد همينكه دوتا برنامه سرور داريد كار را خراب كرده.

شما بيا يك كاري بكن. براي نصب برنامه ما اينجا را دقيقا بخوان. همه چيز را درست نوشته است. براي نصب آفاق هم كه صادق جان درست و حسابي توضيح داده. ولي همه را روي يك برنامه نصب كنيد بهتره.

براي نصب نيوك ايران نيوك روي easy php به اينجا برويد:

http://www.irannuke.com/postt1894.html

همه چيز گفته شده.

assimi

Member
من مشهد را تونستم با اينستالر نصب كنم ُ آفاق را هم با عرض معذرت پاك كردم ولي اگه آي ان پي هم اينستالر داشت ديگه عالي بود فايل SQL آن مشکل داره خطای زیر را می ده :

سرور:  localhost پايگاه داده:  nukeinp

خطا
پرس و جوي SQL:
# phpMyAdmin MySQL-Dump
# version 2.3.1-rc1
# http://www.phpmyadmin.net/ (download page)
#
# servidor: localhost
# Tiempo de generaciَn: 09-05-2004 a las 20:30:42
# Versiَn del servidor: 4.00.15
# Versiَn de PHP: 4.3.4
# Base de datos : `nuke`
# --------------------------------------------------------
#
# Table structure for table `4images_categories`
#
CREATE TABLE 4images_categories(
cat_id mediumint( 8 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
cat_name varchar( 255 ) NOT NULL default '',
cat_description text NOT NULL ,
cat_parent_id mediumint( 8 ) NOT NULL default '0',
cat_hits smallint( 6 ) NOT NULL default '0',
cat_order mediumint( 8 ) unsigned NOT NULL default '0',
auth_viewcat tinyint( 2 ) NOT NULL default '0',
auth_viewimage tinyint( 2 ) NOT NULL default '0',
auth_download tinyint( 2 ) NOT NULL default '0',
auth_upload tinyint( 2 ) NOT NULL default '0',
auth_directupload tinyint( 2 ) NOT NULL default '0',
auth_vote tinyint( 2 ) NOT NULL default '0',
auth_sendpostcard tinyint( 2 ) NOT NULL default '0',
auth_readcomment tinyint( 2 ) NOT NULL default '0',
auth_postcomment tinyint( 2 ) NOT NULL default '0',
PRIMARY KEY ( cat_id ) ,
KEY cat_parent_id( cat_parent_id ) ,
KEY cat_order( cat_order )
) TYPE = MYISAM
پيغام MySQL :
#1050 - Table '4images_categories' already exists
[ بازگشت ]

kimiapt

Member
سلام دوست عزيز
خيلي راحت مي تونيد اين مشكل را حل كنيد !
براي حل اين مشكل روي سرور لوكال هاست كافيه كد در فايل sentinel.php يا nukesentinel.php در شاخه includes قسمت مربوط به invalid ip را به صورت زير تغيير بدهيد(// Invalid ip check) :

// Invalid ip check
if ($_SERVER['SERVER_NAME'] != $domainname AND $_SERVER['SERVER_NAME'] != "localhost") {
if($nsnst_const['remote_ip']=="none") { die(_AB_INVALIDIP); }
}

assimi

Member
sadeghkhafan گفت:
kimiapt جان اين مشکل مال SQL هست نه مال sentinel !

صادق جان اگه مي دوني جوابم رو بده راستي آفاقت خيلي عاليه چون راحت نصب مي شه ولي اگه بيشتر كلمات فارسي شده بود بهتره چون فكر كنم نصف را فارسي كردي ولي مال مشهد ديگه 95 درصد فارسيه رو اينم كار كني مي تركوني راستي چگونه قالب را فارسي كنيم مقاله اش را برام بفرست چون الات اون فايل 36 مگي رو گرفتم . :eek:

جدیدترین ارسال ها

بالا