ِیک سوال خیلی ساده در مورد آهنگ خواهشا زود جواب بدید

apple00

Member
سلام دوستان من کدی میخوام برای مولتی مدیا که مثلا روی این دکمه کلیک کردی بره صفحه ی قبل آهنگ متوقف بشه کلا و روی اون دکمه بازگشت که میزنی مثلا برگرده به صفحه ی قبلیش آهنگ پخش بشه؟
در ضمن بگید کد رو کجا بذارم؟
توضیح کامل:نگا کنید من آهنگی گذاشتم که با اجرای مولتی اجرا میشه آهنگه توی یک صفحه کلیپ تصویری گذاشتم که با اون آهنگ صداش توی هم میره واس همین یا بخش فایل صوتی گذاشتم که اگر اجرا کنه داش با صدای اون آهنگ نخستین توی هم میره برای همین میخوام مثلا کسی روی فایل صوتی هم کلیک کرد آهنگ قطع بشه کلا یا مثلا استوپ بخوره و بره توی فایل صوتی هر فایل صوتی رو میخواد گوش کنه بعد باز میخواست بیاد بیرون از دکمه برگشت آهنگ مجدد از اول شروع بشه یا ادامه همون آهنگ باشه فرقی نمیکنه.فقط هر کی دادید بگید چیکار میکنه و کجا بذارم.
شدیدا بهش احتیاج دارم ممنون منتظرتونم شدیدا
بازم ممنون

mahdi5789

Member
استفاده از آهنگ زمینه و توقف آن حین پخش صوت

سلام
یه کم تند تایپ کردی خیلی مشخص نبود اما فکر کنم فایل ضمیمه به دردت بخوره ،
به طور کلی برای آهنگهات یا ویدئوهات به هر تعداد که باشه میتونی از این کدها استفاده کنی، اگه متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم فقط کافیه کدهای به کار رفته{حالا خیلی هم کد به کار رفته توش!!!:)) را در پروژه خودت جایگذاری کنی.
البته این روش که استفاده شده ساده است و کارتو راه می اندازه اما اگه دوستان روش استاندارد تر و آسون تری داشتن بگن منم خوشحال میشم.
یا علی

پیوست ها

• background.rar
    791 بایت · بازدیدها: 13

apple00

Member
سلام
یه کم تند تایپ کردی خیلی مشخص نبود اما فکر کنم فایل ضمیمه به دردت بخوره ،
به طور کلی برای آهنگهات یا ویدئوهات به هر تعداد که باشه میتونی از این کدها استفاده کنی، اگه متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم فقط کافیه کدهای به کار رفته{حالا خیلی هم کد به کار رفته توش!!!:)) را در پروژه خودت جایگذاری کنی.
البته این روش که استفاده شده ساده است و کارتو راه می اندازه اما اگه دوستان روش استاندارد تر و آسون تری داشتن بگن منم خوشحال میشم.
یا علی

خواهشا توضیح بدید؟

mahdi5789

Member
آهنگ زمینه

خواهشا توضیح بدید؟
سلام
ببین فایل ضمیمه تقریبا کل پروژه شماست تو صفحه ماقبل اصلی آهنگ زمینه رو لود میکنی (که با برگشتن به صفحه اصلی از ابتدا شروع نشه) بعد روی دکمه ای که برای صفحه آهنگها یا ویدئوها گذاشتی اون کد ها را کپی می کنی
تو صفحه آهنگها یا ویدئوها هم هر چندتا که بودن باز تمام کدها را کپی میکنی
منظورمن کدها همون اسکریپتهایی است که در صفحات و دکمه های فایل ضمیمه آمده و فقط کافیه شما اونها را در صفحات و دکمه های خودتون کپی کنید.
به طور کلی طبق همون فایل ضمیمه:
برای شروع آهنگ زمینه در خروج صفحه pre:
HTML:
BackgroundPlay("<SrcDir>\zamineh.mp3","LOOP")

برای دکمه ای (TextBTN) که میخای با زدنش بره تو صفحه آهنگها یا ویدئو ها در صفحه page 1:
HTML:
Page("page 2")
A$='1'

برای دکمه ای (TextBTN)که با زدنش آهنگ یا ویدئو پخش میشه در صفحه page 2:
HTML:
If (A$='1') Then
  BackgroundPause()
End
A$=''
**video or sound play
VideoPlay("Video")
**or
AudioOpen("<SrcDir>\1.mp3")

برای دکمه بازگشت:
If (A$='') Then
HTML:
  BackgroundPause()
End
Page("page 1")
AudioStop()

امیدوارم به دردت بخوره

apple00

Member
سلام
ببین فایل ضمیمه تقریبا کل پروژه شماست تو صفحه ماقبل اصلی آهنگ زمینه رو لود میکنی (که با برگشتن به صفحه اصلی از ابتدا شروع نشه) بعد روی دکمه ای که برای صفحه آهنگها یا ویدئوها گذاشتی اون کد ها را کپی می کنی
تو صفحه آهنگها یا ویدئوها هم هر چندتا که بودن باز تمام کدها را کپی میکنی
منظورمن کدها همون اسکریپتهایی است که در صفحات و دکمه های فایل ضمیمه آمده و فقط کافیه شما اونها را در صفحات و دکمه های خودتون کپی کنید.
به طور کلی طبق همون فایل ضمیمه:
برای شروع آهنگ زمینه در خروج صفحه pre:
HTML:
BackgroundPlay("<SrcDir>\zamineh.mp3","LOOP")

برای دکمه ای (TextBTN) که میخای با زدنش بره تو صفحه آهنگها یا ویدئو ها در صفحه page 1:
HTML:
Page("page 2")
A$='1'

برای دکمه ای (TextBTN)که با زدنش آهنگ یا ویدئو پخش میشه در صفحه page 2:
HTML:
If (A$='1') Then
  BackgroundPause()
End
A$=''
**video or sound play
VideoPlay("Video")
**or
AudioOpen("<SrcDir>\1.mp3")

برای دکمه بازگشت:
If (A$='') Then
HTML:
  BackgroundPause()
End
Page("page 1")
AudioStop()

امیدوارم به دردت بخوره

داداش من فقط دو تا کد میخوام و بس یک کد اینکه روی یک دکمه میزنم که بره صفحه ی مثل 10 آهنگ قطع بشه یا واسته یک کد هم میخوام که برای بازگشت که زدم آهنگ از اول یا اینکه ادامه ی اون آهنگ باشه؟

mahdi5789

Member
سلام
کد 1:
HTML:
page(10)
 BackgroundPause()
کد 2:
HTML:
page(1)
 BackgroundPause()
دیگه فکر کنم این به دردت بخوره
اما بازم در خدمتیم

apple00

Member
خب این کد ها رو بایاد کجا بذارم؟

خب داداش این کد ها رو باید کجا قرار بدم؟
در ضمن من فقط میخوام روی اون دکمه کلیک کردن آهنگ قطع بشه یا واسته و روی اون یکی دکمه کلیک کردن ادامه آهنگ یا از اول پخش بشه اصلا ربطی به صفحه نداره ک
در ضمن داداش بهتره که روی این دکمه مثلا کلیک کردن اهنگ استوپ و روی اون یکی دکمه آهنگ پلی بشه یعنی ادامش باشه؟
منتظرتونم

mahdi5789

Member
داداش من فقط دو تا کد میخوام و بس یک کد اینکه روی یک دکمه میزنم که بره صفحه ی مثل 10 آهنگ قطع بشه یا واسته یک کد هم میخوام که برای بازگشت که زدم آهنگ از اول یا اینکه ادامه ی اون آهنگ باشه؟
شما خودت میگی وقتی رفت صفحه 10 آهنگ قطع بشه بعدش میگی:
من فقط میخوام روی اون دکمه کلیک کردن آهنگ قطع بشه یا واسته و روی اون یکی دکمه کلیک کردن ادامه آهنگ یا از اول پخش بشه اصلا ربطی به صفحه نداره
اما اگر لطف کنی اون قسمت از پروژه ات رو ضمیمه کنی تا شاید اونطوری بشه کاری کرد!
آخه من خودمم نمیفهمم تو یه صفحه دو تا دکمه باشه رو یکی بزنی قطع بشه رو یکی دیگه بزنی ادامه پیدا کنه؟

atpf

Active Member
سلام دوست من فکر کنم فایلی رو که ضمیمه کردم بدردتون بخوره. خیلی ساده ست.

پیوست ها

• Media1.zip
    282 کیلوبایت · بازدیدها: 18

جدیدترین ارسال ها

بالا