ُسیستم مدیریت سایت یک بانک

ssj

Member
سلام به همه دوستان ....
اگه شــما می خواستید که برای یک بانک دولتی سایتی رو طراحی کنید ... از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده می کردید ؟ یا به عبارت دیگه کدوم سیستم مدیریت محتوایی مثل ( phpnuke , dotnetnuke , mambo , xoops , ..... ) رو پیشنهاد می کنید ؟
متشـــکرم .

4shir

Member
سلام خوب بستگي داره چي بخوان مثلا بانک اقتصاد نوين جوملا هستش!! همه بستگي به نوع کار داره

آخرین ویرایش:

ssj

Member
مرسی از جوابتون ... هیچی یه سایت معمولی می خوام ... شما چی پیشنهاد می کنین ؟.

S4DEGH

Well-Known Member
سلام به همه دوستان ....
اگه شــما می خواستید که برای یک بانک دولتی سایتی رو طراحی کنید ... از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده می کردید ؟ یا به عبارت دیگه کدوم سیستم مدیریت محتوایی مثل ( phpnuke , dotnetnuke , mambo , xoops , ..... ) رو پیشنهاد می کنید ؟
متشـــکرم .

همون جمله يا ميترا خوبه !!!

سلام خوب بستژي داره چي بخوان مثلا بانک اقتصاد نوين جوملا هستش!! همه بستگي به نوع کار داره
ههه :دي

4shir

Member
ديگه وقتي صادق بگه من که نمي تونم حرفي بزنم ولي اگر خواستيد اين کار رو انجام بديد مراقب مسايل امنيتي هم باشيد مخصوصا روي ماژول ها و کامپوننت هايي که مي خواهيد نصب کنيد چون اکثرا داراي اسيب پذيري هستن و ميشه کلي خراب کاري کرد( البته نظر شخصي من هست که براي يک بانک يکم ضايع هستش از سيستم فري استفاده کنه ) اطلاعات بيشتري هم لازم بود بگيد در خدمتم از اين به بعد

isat

Member
اگر جمله يا ميترا خوبه مثلا مامبو هم خوبه چه فرقي داره؟

Pedi7Khat

Member
اگر از همون جوملا استفاده کنی می تونی سیستم های جالبی به مشتریان بانک ارائه بدی.

آقا از ما می شنوی از سیستم های Open surce استفاده نکن حتی اگه امنیتش هم بالا باشه چون اول کلاس بانک پایین می یاد و دومن هم به درد بانک نمی خورند اگه کسی با من موافقه اعلام کنه !!!:razz:

در ضمن سیستم بانک اقتصاد نوین با asp چه طوره با جملا ساخته شده ؟ نه با با جملا نیست و نوشته شده توسط بر نامه نویس های حرفه ای است

Jasem

Member
دوست عزيز نمي دونم شما از كارمندان بانك هستيد و يا از افرادي كه دوست داريد پيشنهادهايي رو جهت تغيير سايت بانك خودتون بديد ولي باور كنيد كه هيچ سيستم بانكي ديگه فكر نكنم حاضر به استفاده از سيستمهاي opensource باشه دوست من هم كلاس كاري بانك هم نوع خدماتي كه بايد داده بشه . البته بانك سرمايه اين اشتباه رو كرده ولي اونها اصلاً در حال حاضر برنامه كاري مشخصي ندارند .
در هر صورت من خودم به عنوان ادمين سايت يكي از بانكها چنين پيشنهادي را به هيچ وجه به شما نمي كنم من خودم به راحتي مي تونستم سيستم فيوژن رو نصب كنم ولي به هيچ وجه نمي تونه جوابگو يك سيستم بانكي باشه .
در هر صورت اگر خواستيد مي تونيد با ايميل من در اتباط باشيد .
[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا