با فتوشاپ کارکردم- می شه در مورد این کار برای کمپوزسیون رنگی برام بیشتر توضیح بدید
چشم . <
ببین توی این کار شما سه رنگ کلیدی وجود داره : صورتی ، آبی و زرد تیره ( قرمز از خوانواده صورتی هست و هم وزن هستند برا همین میگم 3 تا )
حالا منظور از کمپوزسیون رنگی ایجاد یه رابطه بین رنگهای استفاده شده در جهت نظم بخشیدن فیزیکی و قابل فهم تر کردن کار هست <
یه توضیح راجع به رنگهای مکمل میدم تا چیزیو که میخوام بگم راحت تر متوجه بشی :
شما وقتی یه پرتو نور رو با منشور تفکیکش کنی 7 رنگ ( قرمز ، نارنجی ، زرد ، سبز ، آبی ، نیلی ، بنفش ) بدست میاد <
حالا اگه بیایم رنگ
زرد رو از این 7 رنگ جدا کنیم ترکیب 6 رنگ دیگه میشه
بنفش <
یا اگه رنگ
قرمز رو جدا کنیم ترکیب 6 رنگ میشه
سبز <
یا اگه
نارنجی رو حذف کنیم ترکیب 6 رنگ میشه
آبی <
حالا اینا به چه دردی میخورن ؟<
خدای بزرگ ( که قربونش برم ) مغز انسان رو طوری آفریده که وقتی یه رنگ رو ببینه مثلاً نارنجی ، توی ذهنش ناخوداگاه رنگ مکملش یعنی آبی تداعی میشه ، حالا اگه رنگ آبی توی طرح وجود داشته باشه احساس خوبی بهش دست میده اما اگه نباشه
در میاد میگه این طرح یه چیزیش کمه اما نمیدونم چی ....<
این حسه خوب و بد رو کمپوزسیون یا تعادل یا هرچیزه دیگه که اسمشو بذاری کنترل میکنه <
در مورد رنگها این یه نکته خیلی کوچیک از میان خیلی نکات اساسی هست که یه طراح و گرافیست باید به همشون تسلط داشته باشه <
ما هفت نوع تضاد رنگی داریم که برای ایجاد یه کمپوزسون میتونیم استفاده کنیم که من بیشتر از تضاد مکمل و تضاد سیمولاته یا هم زمان استفاده میکنم<
وارد این بحث ها نمیشم فقط در مورد کارت :<
اینجوری ، یا یه همچین چیزی ( البته هنوز خیلی میشه روی رنگهاش مانور داد من چون خودت دو دسته رنگ داشتی یعنی شماره ها و آدرسو کائر ، منم دو دسته رنگ کردم )
که بازم دارم میگم این طرح از نظر ساختاری هم باید اصلاح بشه ، برا اینکه دوباره نپرسی منظورم اینه که از نظر فضای خالی و استفاده شده که مثل یه برگ برنده تو دست طراح هست ولی اینجا شما خیلی بد از فضا ها استفاده کردی و خطوط و چینش و از این حرفها <
سرتو درد اوردم <<