يه Mainboard خوب ميخوام.متشكرم

Raptor

Member
alireza-metal گفت:
ام اس آي نخر كه مفت نمي ارزه
اگه مادربرد ميخاهي در درجه اول گيگا كه خدايه
بعدشم iwill مدل p4ht2 اگه اشتباه نكرده باشم مدلشو ولي به نظر من يه giga بخر باهاش زندگي كن

بر اساس كدوم مطلب فني همچين چيزي ميگي؟ گيگا از نظر كيفيت و سرعت برتري كه نداره هيچ، خيلي از مدل هاش هم آشغال اند!!

مادربرد خوب = Asus و MSI . هر دو اين شركت ها صاحب تكنولوژي هستند و صرفا كپي كننده محض نيستند. اگه به Benchmark هاي سايتهاي معتبر هم نگاه كنيد متوجه قدرت و سرعتشون ميشيد. مثلا همين MSI تنها توليد كننده اي هست كه تمام محصول توليدي رو قبل خروج از كارخونه چك ميكنه، در حالي كه اكثر شركتهاي ديگه بطور تصادفي چند قطعه رو براي تست كيفيت انتخاب مي كنند.

alireza-metal

Active Member
آخه عزيزم شما داري جنس آمريكايي رو با چيني مقايسه ميكني :lol: !!! msi كل محصولاتش به درد خودش ميخوره--- اون از رايتراش اينم از مادر برداش و چيزهاي ديگش كه ديگه اسم نميبرم-- من خودم چند سال تو كار سخت افزارم و تجربم هم تا حدودي زياده 8) - --- حالا شما برو msi بخر--هر جور مايليد---اگه giga مادر برد خوبي نبود تو آخرين نظر سنجي اول نميشد

Raptor

Member
آخه عزيزم شما داري جنس آمريكايي رو با چيني مقايسه ميكني !!! msi كل محصولاتش به درد خودش ميخوره--- اون از رايتراش اينم از مادر برداش و چيزهاي ديگش كه ديگه اسم نميبرم-- من خودم چند سال تو كار سخت افزارم و تجربم هم تا حدودي زياده - --- حالا شما برو msi بخر--هر جور مايليد---اگه giga مادر برد خوبي نبود تو آخرين نظر سنجي اول نميشد

عزيز جون، از كي تا حالا Giga آمريكايي شده ما خبر نداشتيم؟!!!! :!:
MSI يه شركت تايواني مثل Giga, Asus, LeadTec و...
من وقتي گفتم MSI بهتره بخاطر اين بود كه:
1- تا دلت بخوايد Giga فروختم و تا دلت بخواد Giga برگشتي داشتم. اما تا حالا MSI برگشتي نداشتم :arrow:
2- من هم benchmark هاي اينا رو خوندم و هم خودم چندين بار روي سيستم هايي كه ميفروختم benchmark كردم.
3- خودم مدتها ست از VGA و مادربرد MSI روي سيستم خونه استفاده مي كنم 8)

البته بايد مدل به مدل مقايسه كرد، نه شركت به شركت.
اولا رايترهاي MSI از رايتر هاي Asus كه تو بازار فراونونه خرابي كمتري دارند، كارايي شون هم در حد همون asus ، يه خورده بالاتر.
از نظر كارت گرافيك هم بهترين توليد كننده كارت گرافيك دنيا ست.

شما هم بهتر از نظر فني بحث كني نه اينكه روي يه محصول تايواني مهر Made in USA بزني!!! :arrow:

موفق باشي

alireza-metal

Active Member
اولندش كه giga هايي كه الان تو بازار هست مال تايوان --- اونايي كه مال امريكاست ديگه تو ايران نمياد--- و الان همشون مال تايوان---- ولي همون تايوانيش 100 برابر msi ارزش داره و كارش خداست---- من تا حالا نشده گيگا به كسي داده باشم مشكلي داشته باشه و پس بياره--- ولي رايتره msi :( هر چي بگم كم گفتم---آخرشم فكر نكنم مال چين هم باشه :lol: از كجا معلوم مال ايران نباشه :wink: چون من هم يه مدت دنبال msi بودم ولي ديدم واقعا مزخرفه و اون asus كه شما ميگي بسيار رايتره خوبيه و تا حالا مشكلي نداشته ---- ولي msi چي

در ضمن شما از كجا خوندي كه msi بهترينه!!! :lol: :arrow:

جدیدترین ارسال ها

بالا