يه چند سوال و درخواست در مورد انجمن

سلام

من یه سایت یه انجمن آماده زدم ww.jconserv.netکه امکانات زیادی داره و میشه حتی phpbb که خودت درست کردی رو بزاریش توش الیته من هنوز اینکارو یاد نگرفتم
من تو 275mb.com هم یه اکوانت دارم آیا میتونم phpbb رو بصورت زیپ اونجا اپلود کنم بعد بزارمش تو انجمن خودم؟
یه درخواست هم دارم اینه که اگه میشه pbpbb سایت majid رو بزارین برای دانلود؟

راستی اینم طریقه گراشتن انجمن تو سایتی که ازش انجمن رایگان گرفتم اگه میشه یکی برام
توضیش بده
Upload Directory
Enter the relative path from your phpBB2 installation to the Attachments upload directory. For example, enter 'files' if your phpBB2 Installation is located at http://www.yourdomain.com/phpBB2 and the Attachment Upload Directory is located at http://www.yourdomain.com/phpBB2/files.

سوالهای اولتو نفهمیدم
سوال آخرت هم مگه مجید آنلاین قالباشو از سر راه اورده که بزاره باسه دانلو

Parham

Well-Known Member
بله میتونی‌ در اونجا قرار بدی و لینک انجمن ها رو در سایت خودت به اینجا ربط بدی ... چون خود سایت که انتخاب کردی هم MySQL داره هم می‌تونه Forum را ساپورت کنه ، در مورد قالب های PhpBB یه جستجو تو نت بزن و تو سایت هایی‌ مثل PhpBB Styles و ... میتونی‌ چیز های خوبی‌ در این مورد پیدا کنی‌

sambol

Active Member
majidOn|ine گفت:
سوالهای اولتو نفهمیدم
سوال آخرت هم مگه مجید آنلاین قالباشو از سر راه اورده که بزاره باسه دانلو
:lol: شما كه هنوز فرق بین phpbb و vb رو نمی دونید برا چی پست بیخودی میزنید

Parham

Well-Known Member
game-love4 گفت:
سلام
میشه طریقه ی اپلود انجمن تو 275 رو توضیح بدید
با تشکر

تو اون سیستم فقط میتونی‌ همون انجمن پیشفرض که خودش داره یعنی‌ Phpbb نصب کنی‌ چون سیستم های دیگه چون vbulletin یا IPB رو چون پولی‌ هستش نمیتونی‌ نصب کنی‌ و فکر کنم همون سیستم بهترین چیز باشه برات

shah_ram

New Member
تو پرشین گیگ میشه یه فروم اینگیلیسی زد؟
یعنی منو هاش اینگیلیسی باشه ولی بشه فارسی تایپ کرد
ممنون از همتون

d@nial

Well-Known Member
shah_ram گفت:
تو پرشین گیگ میشه یه فروم اینگیلیسی زد؟
یعنی منو هاش اینگیلیسی باشه ولی بشه فارسی تایپ کرد
ممنون از همتون
خیر

هاست مورد نظر باید php رو ساپورت کنه+ ftp برای اپلود فایلها داشته باشه+ امکان ساخت دیتابیس رو داشته باشه

farhad1353

New Member
آقا من يه وبلاگم دارم
چجوري ميتونم براي وبلاگم يه انجمن دست و پا كنم ؟

اگه ميشه لطفا قدم به قدم با لينكش توضيح بديد .
ايشالا خير ببيني !!

tarooneh

Member
برای وبلاگ نمیشه انجمن درست کرد
مگر اینکه هاست مستقل داشته باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا