يه پيغام تو XP...

بافی

Member
جديدا يه پيغام كه عكسشو گذاشتم بعضي وقتا ظاهر مي شه ....البته هيچ مشكلي ندارم از نظر به هم ريختن ويندوز يا برنامه ها...ولي نمي دونم اين پيغام واسه چيه!!!!! :?:

nik_sali

Member
كامپيوترتون به احتمال 98٪ ويروسيه حالا ويروس چيه بعد از اسكن كردن سيستمتون مشخص ميشه

iman_flash

Active Member
nik_sali گفت:
كامپيوترتون به احتمال 98٪ ويروسيه حالا ويروس چيه بعد از اسكن كردن سيستمتون مشخص ميشه
ببخشيد شما چطوري درصد دقيق رو پيدا ميكنيد؟ برنامه‌ي خاصي داره؟ اگه ميشه لينك دانلودشو بذاريد :lol:

شوخي كردم :wink:

به نظر منم ويروسه

nik_sali

Member
iman_flash گفت:
nik_sali گفت:
ببخشيد شما چطوري درصد دقيق رو پيدا ميكنيد؟ برنامه‌ي خاصي داره؟ اگه ميشه لينك دانلودشو بذاريد :lol:

شوخي كردم :wink:

به نظر منم ويروسه

تجربه اينو ميگه :arrow:

شما هم اگه مثل من با ويروسا ميگفتي و ميخنديدي اينو ميگفتي :lol: <شوخي بيد>

black-die

Active Member
ويروس چرا ؟‌
من كه 4 تا از اين svchost.exe رو ويندوزم دارم
نه ارور ميده نه مشكلي باهاشون دارم
وقتي هم كه ويندوز مياد بالا اين ها تو تسك منجر هستن
3 تاشون تو END كردن مشكلي ندارن ولي يكيشون رو وقتي END ميكنم يه پيغام ميده كه دستگاه تا 1 دقيقه ديگه ريست ميشه

Hwt

Active Member
black-die گفت:
ويروس چرا ؟‌
من كه 4 تا از اين svchost.exe رو ويندوزم دارم
نه ارور ميده نه مشكلي باهاشون دارم
وقتي هم كه ويندوز مياد بالا اين ها تو تسك منجر هستن
3 تاشون تو END كردن مشكلي ندارن ولي يكيشون رو وقتي END ميكنم يه پيغام ميده كه دستگاه تا 1 دقيقه ديگه ريست ميشه
بابا شما همه انگار خيلي استادين !‌

taher007

Member
منم به جواب دوستمون گفتم...
ویروسی که تو فایلهای ویندوز دستکاری کنه خیلی دردسر سازه...
از اون بدتر ویروسی گرفتم که چندین تا فایل exe دانلودی رو ( نزدیک 1 گیگ ) همه رو به فایل های 18 کیلوبایتی تبدیل کرد...

AliReza26

Active Member
Svchost.exe is a generic host process name for services that are run from dynamic-link libraries (DLLs). The Svchost.exe file is located in the %SystemRoot%\System32 folder. At startup, Svchost.exe checks the services portion of the registry to construct a list of services that it needs to load. There can be multiple instances of Svchost.exe running at the same time. Each Svchost.exe session can contain a grouping of services, so that separate services can be run depending on how and where Svchost.exe is started. This allows for better control and debugging

منبع : http://support.microsoft.com/defaul...port/kb/articles/Q250/3/20.ASP&NoWebContent=1

بافی

Member
Hwt گفت:
جديدا برنامه ي خاصي نصب كردي ؟‌

می گم من یادم رفت بگم اسکن کردم ویروس ندارم ...ویروس اولین چیزیه که به ذهن آدم می رسه چون می خوایم همه چیزو بندازیم تخصیر ویروس... :wink: ...برنامه های زیادی نصب می کنم و یکم فوضولی می کنم بعد پاکشون می کنم...حالا بازم کسی می تونه حدس بزنه این چیه؟! :?:

anti-life

Active Member
اقای نیک صالحی تا حدی در صد درست گفتنشون زیاده ....به این دلایل .....

1. اگه یادتون باشه اون magic pc همیشه تو رجیستری به نامSvchost.exe میشست تا بتونه جایی ابدی و بدون شک پیدا کنه .......

2. این برنامه رو کمتر میشه با ویروس اسکن شناخت .....

در ضمن بگم وقتی دستگاه از بنیه خراب شد دیگه با چیزی نمیشه درست کرد ...... همیشه یادت باشه ویندوز اتوماتیک هستش و هر جاش خراب شه دیگه همه جاش میریزه بهم ..... چون اوپن سورس هم نیست پس نمیشه گفت برو اینجاش رو دست بزن درست میشه ..... و چون مشکل شما هم دقیق معلوم نیست چیه پس نمیشه گفت کجا رجیستری رو هم دست بزنید.......

در کل بدون برنامه مجانی از سایت warez نصب کردن همین درد سرها رو هم داره ....

anti-life

Active Member
با spy sweeper یه چک کنید ...... حتما این برنامه باشه بقیه برنامه ها مثل spy remover یا trojan remover مزخرفه ....

بعدش هم که چک کرد و تروجان پاک شد ...میتونی با win tools رجیستری خودت رو تعمیر کنی ( تا حدی ) »»اگه چیزی ازش مونده باشه.

بافی

Member
مرصي از همه كه با نظراشون كمكم كردن...اين ويروس نبود ... البته تو يه روم اون ور آبي از يكي پرسيدم بهم گفت چي كار كنم :wink: ...

anti-life

Active Member
خب اون کار چی بوده .... واینکه اون کار تاثیر داشته یا نه .....در ضمن کسی نگفت ویروسه .....

nik_sali

Member
سلام

شما تو روت ويندوزتون نگاه كنيد اگه همچين فايلي اونجا بود اون 98٪ من ميشه 100٪

اين فايل >>>>Svchost.exe

جدیدترین ارسال ها

بالا