يه پيشنهاد ديگه !

موافقيد؟

• بلي

رای: 1 33.3%
  • چي فرقي مي كنه؟

• خير

• مجموع رای دهندگان
    3

WindowsLab

Member
يه پيشنهاد ديگه ! (مهم)

سلام
ديدم الان كه مديران سايت قصد گردگيري و خونه تكوني سايت رو دارن گفتم اين موضوع رو كه مدتها درفكرش بودم رو بيان كنم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بسمه تعالي
از آنجا كه سايت مجيد آنلاين داراي كاربراني متخصص با سطوع فعاليت متنوع ، مديراني فعال و كارآمد دارد
و مطالب مندرج در سايت حالت تخصصي در ضمينه رايانه در شاخه هاي مختلف مي باشد . براي آن دسته از كاربراني
كه تازه به شبكه اينترنت متصل شده اند يا افرادي كه مكان هاي تخصصي اشنايي ندارد ممكن است نام سايت براي انها شبهه ايجاد كند ،
از اين رو پيشنهاد مي شود نامي جديد و فراگير با حفظ نام قبلي براي سايت انتخاب شود.
پيشاپيش از زحمات جناب آقاي مجيد علوي زاده(مدير كل سايت) و ساير مدايران(اسم ها را نمي دانم) تشكر مي نماييم

والسلام عليكم
WindowsLab
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اوه - نفسم بند اومد!

ضمنا اگه مخالفيد فقط ناسزا نگيد!!!
من قبلش از همه كاربران و مديران سايت عذز خواهي مي كنم.
موفق و پيروز باشد

آخرین ویرایش:

winsent

Banned
با تشکر

با سلام
به نظر من سایت مجید آنلاین و جناب علویزاده میتونند یه سایت دیگه و با نامی در همین مایه ها برای کاربران مبتدی و آماتور طراحی کنند و اینجا رو به کاربران تقریبا حرفه اختصاص بدند.
با تشکر از آقای مجید علوی زاده، باقی دوستان و دوست خوبم WindowsLab .موفق باشید

mexo

Member
همه عشق و صفای این سایت با اسمشه که نشون دهنده خودمونی بودن این سایته در ضمن اونایی که تازه به شبکه اینترنت وصل میشن فکر میکنم تا چند وقت تو توهم چت گرفتار میشن وقتم نمی کنن به اینجور جاها سربزنن
تازه این سایت کلی وقت و هزینه و زحمت صرفش شده تا به سایتی تخصصی در کلیه شاخه های رایانه مبدل شده
و از سوی دیگر اینکه راه اندازی سایتی دیگر باعث ایجاد دو گانگی بین اعضای این سایت میشه که فکر کنم به صلاح نباشه!!!

WindowsLab

Member
سلام
خلاصه هرجور صلاحه !!!
اين فقط يك پيشنهاد بود !

آخرین ویرایش:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ممنونم از نظرتون، حتما در ابن مورد تصميماتي خواهيم گرفت

مجيد

جدیدترین ارسال ها