.::يه همكاري چند نفره با اعضاي سايت::.

Hamed_jon

Member
دوستان عزيز سلام
والا ...من يه چند روزه كه تو فكر ساخت آموزشهايي مفيد بودم كه گفتم چه خوب ميشه اين كار با همكاري بچه هاي خوب سايت انجام بشه!!!

حالا ما اگه بتونيم چند نفر از بچه ها كه تو هر زمينه اي كه ميتونند رو دور هم جمع كنيم و چند تا آموزش نه به صورت HTML بلكه به صورت اتوراني چيزي بسازيم خيلي خوب ميشه و هركس ميتونه يه قسمتشو انجام بده و اسمشم تو كار نام برده ميشه. حالا اين كار چند تا حسن داره :

1- اگه ما بتونيم آموزشهايي گام به گام و ساده رو بسازيم از خيلي از سوالاتي كه تو ذهن بچه هاست جلوگيري ميشه و ديگه مجبور نيستن يه چيزي رو كه ده بار توضيح داده شده دوباره سوال كنند(خودمو ميگم ها :wink: )

2- در اينجا ميتونيم يه آموزشي رو درست كنيم كه دسته بندي شده و مرتب باشه و هر قسمتش يه جا نباشه كه ديگه هر كس خواست براحتي اونو دانلود كنه و بسيار زيبا و جذاب ياد بگيره .مثلا:نصب PHP كه برا هر قسمتش يه تاپيكه!!!

3- ابتدا براي آزمايش يك آموزش ساخته ميشه تا برخورد بچه ها با اون ديده بشه كه با پشتيباني خود سايت مجيد آنلاين خواهد بود .

4- اين آموزشا هر كدو م در انجمن مربوط به خود در رديف اول به صورت خبر در مياد تا بچه ها مخصوصا بچه هاي اون انجمن بتونن به راحتي اونو دانلود كنند و لذت ببرند.

5- و.......خيلي چيزاي ديگه كه ديگه خودتون فكرشو بكنيد!!!

با اين همه صحبت اينو بگم كه اينا نظر خودم بود و نظر شما دوستان مهمه كه اگه طرفداري نشه لغو ميشه.

همكاري: خوب حالا هر كي از دوستان كه در هر زمينه اي از اين كار مايله شركت كنه لطفا همين جا بگه تا بهش خبر داده بشه. ديگه زمينه همكاريشو خودتون فكرشو بكنين:فلش و ساخت آموزش و ساخت خود طرح و .........كه بايد تو اينجا بكار برده بشه .

منتظر همكاري شما براي خودتان هستم. قربان همگي:حامد ارشادي پور
:oops: :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا