يه نمونهanime

mostafa_az

Well-Known Member
همش زير سر اين يوسفه . اين مرتيكه طرحاش رو براي من ميفرسته ولي يكيش رو ياد نميده . از بس بي تربيته ديگه .

مخلصيم
مصطفي

saeid-xplod

Member
اول اين سايت رو نگاه كن : :cool:
http://www.farlowstudios.com
خيلي كامل و جالبه ! البته به نظر من اول اون سايتي كه شهرام لينك داد رو نگاه كن بعد بيا سراغ اين !
چون حجم فايل زياد بود بايد برم كافي نت آپلودش كنم ! شرمنده ! :cry:

lilacscent

New Member
سلام من تازه عضو این جا شدم. کار رویا عالیه. راستش من خودم سبک Anime کار میکنم اما با برخورد سرد اطرافیانم مواجه شدم. فکر میکردم ایرانیها از این سبک خوششون نمیاد اما وقتی دیدم اینجا با استقبال روبرو میشه خیلی خوشحال شدم.

FashisT

Active Member
ما هم خوشحال میشیم در کنار هم کار کنیم..
راستی چند تا از کاراتم بزار!
این رویا خانومم انگار دیگه این ورا پیداش نمیشه!
25.gif

فعلا

Gt-Max

Member
من شک دارم این کار خودشون باشه...
73.gif

البته با این حرفی که الان میزنم پست اول خودم رو تو همین تاپیک نقض می کنم ... .
راستش برای طراحی یه همچین چیزی یه چند تا مورد تو نظرم اومد که گفتم بد نیست این جا مطرح کنم ...

1 - اتود زنی و اسکچ اولیه این کار خودش به خلاقیت و دانش زیادی در این ضمینه احتیاج داره که چه شکلی اجزای صورت رو با هم دیگه خوب مچ کنیم تا یه شکل به صورت anime در بیاریم چون در این رشته کلا صورت و به خصوص حالت چشم ها و لب ها خیلی مهم هستند .

2 - رنگ امیزی چنین طرحی باز حداقل به 30 تا لایخ احتیاج داره و بخصوص به Tablet مخصوص طراحی که خوب من خودم دنبالش هستم . یعنی میشه گفت بدون طبلت طراحی چنین چیزی و کار کردن با براش ها و لایه ها غیر ممکنه و باز هم همین طراحی و در اوردن سایه ها خودش به یک مهارت خیلی زیاد احتیاج داره...

3 - باز هم مثل قبل ما چنین حرفه ای رو تو مجید انلاین متاسفانه در این رشته نداریم هنوز... :cool:

= من نتیجه گیریم این شد در اخر که این 99% کار خود شما نمی تونه باشه :)
34.gif
ولی در کل کار جالبیه !:lol:

FashisT

Active Member
یه چیزی..
من کارهای دیگه ی این رویا خانوم رو دیدم حتی اسکچ هاشو و خلق کاراکتر هاشو و وکتور ها و paint ها هم به صورت ناقص و هم تکمیل شده!
برای همین در این زمینه فکر میکنم تا حدودی کاره خودشون باشه!
البته اینم بگم چون ایشون بیش از چند پست در انجمن نداشتن پس با این حساب عضو رسمی انجمن به حساب نمیان و میشه فرضیه جی تی خان کبیر رو هنوز سر لوحه خود قرار داد:
باز هم مثل قبل ما چنین حرفه ای رو تو مجید انلاین متاسفانه در این رشته نداریم هنوز...
البته با وجود داشتن پارانوید حاد داشتن شک و سو ذهن الزامی است!
فعلا

irania

Member
ولی به نظر من اینطورا که جی تی میگه هم نیست!
فقط یکم بیشتر از یکم تمرین میخواد! در ضمن تا اونجایی که من امتحان کردم واسه رنگامیزیش نیازی به شونصد تا لایه نیست! تازه من فقط توفتوشاپ کار کردم و اسکچ اولیه هم نداشتم(البته ادعام هم نمیشه چون اون کاری که من گذاشتم به این کار نمیرسه)
به نظر من که میتونه کار خوده رویا خانوم باشه!

Gt-Max

Member
FashisT گفت:
یه چیزی..
من کارهای دیگه ی این رویا خانوم رو دیدم حتی اسکچ هاشو و خلق کاراکتر هاشو و وکتور ها و paint ها هم به صورت ناقص و هم تکمیل شده!
برای همین در این زمینه فکر میکنم تا حدودی کاره خودشون باشه!
البته اینم بگم چون ایشون بیش از چند پست در انجمن نداشتن پس با این حساب عضو رسمی انجمن به حساب نمیان و میشه فرضیه جی تی خان کبیر رو هنوز سر لوحه خود قرار داد:

البته با وجود داشتن پارانوید حاد داشتن شک و سو ذهن الزامی است!
فعلا

فاشیست خوشت میاد سر به سر ادم بذاری ؟!:D کبیر خودتی من هر وقت کبیر شدم خبرت می کنم :wink:
من قصدم توهین یا کوچیک کردن کسی این وسط یا تهمت دزدی و از این جور چیزا به کسی نبود فقط به خاطر اینکهاین اولین نمونه کار رویا بود میدیدم و با توجه به این که این کار خیلی بیشتر از اون چیزی که ایرانیا فکر می کنه کار میبره ! احتمال دادم که خوب شاید کار کار خودشون نباشه ! البته هر حدس و فرضیه هم توش ممکنه اشتباه باشه و یا به کلی رد بشه !

babakslt

Member
رویا جان واقعاً زیبا شده و فکر کنم از نظرات بچه ها بتونی متوجه بشی که خوب شده یا نه اگه آموزشش رو هم بذاری خیلی ممنوننت می شیم همه...
اگه خواستی می تونی آموزشت رو به صورت یه فایل Zip هم در بیاری تا توی آموزش های سایت قرار بگیره....

بابا من حال نداشتم بخونم یه چیزی گفتم نمی دونستم به اینجا هم رسیده... ببخشید...
ولی هنوز می گم اگه کسی می خواد اثبات کنه... آموزش بهترین چیزه...(ما هم که اصلاً پر رو نیستیم....)...
تابعد....

ویرایش شده....:D

آخرین ویرایش:

irania

Member
babakslt گفت:
به نظرم یک حرفه ایی دیگه اومده تو جمعمون.... آفرین همهش رو خودت درست کردی؟ اگه اینطوره که ایول.

بابک منظورت رویاست؟ من که نمیبینمش؟

جی تی جان من کی گفتم کار نمیبره؟! منظور من اینه که انقدرا هم که تو فکر میکنی سخت نیست که فقط از ژاپنی ها یا اونور آبیها بر بیاد!
البته این که شما میتونید یا نه رو خودتون میدونید، اما تو همین مجید آنلاین هستند کسایی که بتونن!
حالا که بحث به اینجا کشید یه سر به این سایت بزنید، منبع خوبی از عکسای انیم داره!
http://iro.ragnarokonline.com/download/wallpaperlist.asp

Gt-Max

Member
irania گفت:
بابک منظورت رویاست؟ من که نمیبینمش؟

جی تی جان من کی گفتم کار نمیبره؟! منظور من اینه که انقدرا هم که تو فکر میکنی سخت نیست که فقط از ژاپنی ها یا اونور آبیها بر بیاد!
البته این که شما میتونید یا نه رو خودتون میدونید، اما تو همین مجید آنلاین هستند کسایی که بتونن!
حالا که بحث به اینجا کشید یه سر به این سایت بزنید، منبع خوبی از عکسای انیم داره!
http://iro.ragnarokonline.com/download/wallpaperlist.asp

سخت که خوب ... نمیدونم شاید برای من سخت بوده :-?
نمیدونم حتما حق با شماست من حتما دارم اشتباه می کنم ولی خوب اگه این قدر ها هم سخت نیست یکی پیش قدم بشه این رو یاد بده ! حالا نه این ولی یه چیزی تو مایه های این چون من واقعا تو سایه زدن این جور چیز ها مهارت ندارم...
184.gif

از بابت سایت ممنون حتما چک می کنم :)

irania

Member
جی تی جون تو زمینه اسکچ زدنش که من مهارتی ندارم باید رویا خانوم بگن اما تو قسمت فتوشاپ همینطور که خودتم میدونی اصل کار با ابزار PEN TOOL هستش! اولش تو باید تابع قوانین این ابزار باشی اما بعد از کمی تمرین دیگه این پن توله که هر کاری بخوای میتونی سرش در بیاری!
اول کار هم لزومی نداره که از خودت طرح دروکنی میتونی با تقلید از کارای اصلی که مثلا تو این سایتی که بالا گفتم زیاده ، یکی رو به عنوان نمونه انتخاب کنی و سعی کنی که شکل اون در بیاریش(حالا چه تو فتوشاپ شروع کنی چه روی کاغذ) بعد از یه مدتی دیگه میتونی از خودت طرح دروکنی و واسه خودت انیم باز بشی که البته من خودم هنوز به این مرحله نرسیدم!هیچ کس از اول انیم کار ماهر زاده نشده! فکر نمیکنم ما از خارجی ها چیزی کم داشته باشیم!
به نظرم تو خودت همه اینایی رو که گفتم میدونی حتی بیشتر از من اما خواستم واسه کسایی که نمیدونستن بگم! حالا اگه وقت کردم یه آموزش کار با pen tool میذارم.

FashisT

Active Member
کاملا با حرف ایرانیا موافقم!
تنها فرق اونها اینه که به طور زیلیونی سورس برای اطلاعات در هر زمینه دارن یعنی اگه صبح اراده کنند دم ظهر اطلاعاتی و روش هایی بدست میارن که تا شب همه رو تست و امتحان کردند!
و یه فرق دیگم دارن اینه که اونها فتوشاپ یا گرافیک کامپیوتری رو به چشم یه ماشین کارت ویزیت زنی یا تراکت زنی نمیبینند اونها مثلا فتوشاپ رو به چشم یک قلو (ابزار هنری برای خلق یک اثر هنری) میبینند و این نگاه باعث میشه همه تلاششونو بکنند تا یه انیم کار بشند یا یک دارک ارتیست یا یک وکتور کار بشند یا ...
ولی ما (یا خودت) این کار رو به چشم یک سرگرمی میبینی و برای همین هیچوقت کسی با یک کار fun نتونسته حرفه ای بشه!
و یه چیزه دیگه اگه واقعا به این سبک علاقه داری چیزی که پره آموزشهای سطح بالا هم در اسکچ زدن مانگا و هم coloring کردن یک اسکچ به صورت ANIME
در واقعا با تمرین و علاقه همه چیز ممکن هست و اگه میبینی ما در هیچ سبکی در دیجیتال آرت حرفه ای نیستیم(به کسی بر نخوره حقیقته) بخاطر اینه که به چشم سرگرمی نگاه میکنیم و چون دنبال پول هستیم میریم کارت ویزیت میزنیم تا یک artwork.!!
همین../
فعلا
13.gif

mehdi1413

New Member
سلام
خيلي جالب و زيبا بود
اگه آموزشش رو هم بذاري خيلي خوب ميشه thnx

جدیدترین ارسال ها

بالا