ما 2 تا نظر کوچولو میدیم، حال کنی :دی
کار خوبیه به نظرم، مخصوصآ اینکه کار اولته. اگه یکم بیشتر روش وقت میزاشتی،خیلی خیلی هم بهتر میشد.
فکر کنم اگه یه تناسب رنگی بین نوشته ات با آسمون می بود، بهتر میشد. مثلآ سرمه ای یا لاجوردی میکردی نوشته رو.
بعد اینکه، اگه من میخواستم این کار رو انجام بدم، غیر از عوض کردن پترن، 100%، نوری که از بالا تابوندی رو حذف میکردم، و فوکوس رو روی "رب العالمین" میذاشتم. خوب هرچی باشه، نور مطلق خود "رب العالمین " ه ، نه چیز دیگه!
حتی شاید صفحه رو تیره تر میکردم که اون نوشته زیاد تو چشم بیاد!
همین! اما کارت خیلی خوبه
موفق باشی
خسته نباشی ... ولی این جور کارها که یه ابر درست کنی یا یه عکس ورداری و یه متنم بندازی روش و 2 تا فیلتر و پترن بدی دیگه واقعاً خیلی قدیمی شده. توصیه میکنم حتی برای شروع هم از بازی با استایل ها و پترن ها و فیلتر ها و غیره خودداری کنی! که جز اتلاف وقت چیز دیگه ای در پی نداره. حتی برای شروع هم باید از کارهای قدرتمند و بروز گرافیک ایده بگیری. ایده بگیری و شروع به کار کنی .. در ابتدا اصلاً به این فکر نکن که این کارها هنوز برای تو سنگینه بلکه به این فک کن که چطور میتونی تکنیکهای ساخت چنین آثاری رو یاد بگیری... مهم نیست کارت چه کیفیتی از آب در میاد..مهم اینه که شروع کنی. بعد کارتو میذاری اینجا و نظرات رو جلب میکنی و کیفیت کارتو ارتقاء میدی یا در مورد تکنیکها سوال میکنی.
سلام احمد آقا
کار خوبی هست
به شرطی که اون نور را کلا برداری و یک سایه مانند به نوشته بدی
منظور از سایه اینه که مثله کار آخری من بشه
کارهم رنجه شده که انشالله در کارهای بعدی حل میشه