يه نرم افزار براي برش و اسم گذاري فايل

سلام دوستان عزيز
----------------------
يه نرم افزار خاص براي برش يك اهنگ و يا فايل صوتي با هر پسوندي رو كه بشه اون رو به چند تكه نمود و براي هر تكه يه اسم داد و خودش به ترتين شماره گذاري بكنه تا اخر ؟
بزارين كمي بيشتر و دقيق تر توضيح بدم تا بيشتر بدونين؟؟؟ :cry: :cry: :cry: :roll:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اين نرم افزار يه فايل صوتي با هر ژسوندي رو به چندين قسمت تقسيم مي كنه و وقتي از ما نام پسوند اول رو گرفت خودش تا اخر يعني تا اخر اون چند قسمتي كه فايل صوتي رو تكه بندي نموده براش اسم ميزاره و در يه فايل خاصي و يا مسيري كه ما بهش ميديم ذخيره مي كنه ؟
من يه چنين نرم افزاري مي خوام كمكم كنين تا ژيداش كنم بهش خيلي نياز دارم ؟ متشكر
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اينم متن انگليسي نرم افزار درخواستي
I[align=center:2d4b5e5422]s there a software than name parts of one sound file name first to end automatic and save parts in a folder.[/align:2d4b5e5422]

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :wink:

PC man

Active Member
Super MP3 Editor
ss_viewer.asp

Crack

اين هم يه برش دهنده فايل هاي صوتي

MP3 Cutter Joiner 1.00
11374.jpg

اقا ممنون ولي برنامه خودش دانلود نميشه و همچنين كركش . در ثاني من مي خواهم بتونه اسم فايلها رو در يه فايلي و يا پوشه اي با نام وادرسي كه ما بهش ميديم ذخيره بشه

ايا اين چنين كاري رو انجام ميده

يكي ما رو در يابه :: چيكار كنم ؟
منتظرم دوستانم در ثاني يه قولي داديم تا اين نرم افزار رو تحويل بديم خواهشا كمك بكنين تا پيداش كنم ؟
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :(

جدیدترین ارسال ها

بالا