يه مشكل عجيب

ali14

New Member
با سلام
يه قضيه منو حسابي كلافه كرده
برنامه اي رو با mmb براي محل كارم ( مدرسه ) ساختم و كل فعاليت هاي مدرسه رو در قالب اين برنامه به كل بچه ها دادم ( دانش آموزان) اما مشكلي كه هست اين سي دي بعضي موقعا اجرا ميكنه و هيچ مشكلي نداره و بعضي اوقات خطا مي ده كه مثلا درايو h با اين مشخصات را پيدا نمي كنه كل آدرسها را هم با <SrcDrive>\تعيين كردم جالب اينجاست كه وقتي سيستم را خاموش و روشن مي كني يهو درست ميشه و كار ميكنه و دوباره دفعه بعد همين آشه و همين كاسه واقعا گيج شدم و نميدونم مشكل چيه رو چند تا سيستم هم امتحان كردم باز همين مشكل است نمي دونم اشكال برنامه است يا رايت cd
اگه كسي مي دونه يه كمكي بكنه البته ما كه ضايع شديم و سي دي ها پخش شده ولي شايد بشه يه كاري كرد
با تشكر

silvercover

کاربر متخصص
مسلما بنده به مسیر دهی و به ایتم هایی که باید سر جاشون باشن و نیستن مشکوکم. بهترین کار این هست که شما نمونه کارتون رو بذارین تا بررسی کنیم. اگر هم براتون حیاتی هست می تونین برام با پیام خصوصی ارسالش کنین تا بتونیم گره کار رو پیدا کنیم.

موقعی که خودتون روی سیستم خودتون تستش میکردین مشکلی نبود؟
آیا فقط مشکل روی سیستم دیگران هست؟

اگر هم که به هیچ وجه براتون امکان نداره تا نمونه کار رو ارسال کنین به نوعی ما رو در جریان تمام مسیر دهی ها و کد هاتون قرار بدین تا بتونیم مشکل رو پیدا کنیم.

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من هم با مدیر موافقم بنده هم نسبت به مسیر دهی مشکوکم بهتره شما نمونه کار بذاری تا بهتر بشه کمکتون کرد اگه هم براتون امکان نداره همونطور که مدیر (آقا حامد عزیز)گفت بهتره مارو در جریان کد نویسی قرار بدین برای مثال کد هارو با اسم Objectشون اینجا بذارین

آخرین ویرایش:

ali abedian

Banned
سلام!

اگه تا حالا حل نشد باید بگم که ممکنه یکی از اینها هم باشه!!!!!!!
اگه همه اونهایی که گفتی درست بود (بعید میدونم) بقیه رو بخون..

(تجربه خودم)
1. احتمال خیلی قوی.. فایل اصلیت ویروسی شده اونهم ویروسی که یه قسمتهایی از کد برنامه رو دستکاری می کنه ، مثل ویروس قدیمی ولی موندگار jeefo که گهگداری هر جا دلش خواست بهم میریزونه و دوباره خوب می کنه.. (واسه من که تو بعضی از فایلهای mmb آلوده شده اینطوری بود)

2. برخی از مسیردهیها به عبارتهای فارسی حساسیت نشون می دن و از جمله تو mmb هم که من تا حالا کار کردم اینطوری بوده.. (نمی دونم شاید فقط واسه من اینطوری بوده)

3. گاهی وقتها برخی از کدها با عبارتهایی مثل n/ در مسیردهی مشکل پیدا می کنه.. (نمی دونم شاید فقط واسه من اینطوری بوده)

امیدوارم این گفته هام اگه اینجا نشد.. حداقل جای دیگه بدرد بخوره!!

قربون همه شما!!
نماز روزه ها قبول.. راستی چقدر زود گذشتا! امروز 19 ماه مبارک و من یکی که از پارسالم بدتر بودم.. شما رو نمی دونم!!
یه ذره فکر خودمون باشیم.. یهو می بینیم آقا ازرائیل (به گفته بازیگر سریال اغماء) بالا سرمون احظار میشه.. حالا بیاو درستش کن!
عجب گرفتاریه ها! هر چی چیز بده توو دنیا آقائه
مث،،،، آقا گرگه ، آقا دزده ، آقا خرسه ، حالا جدیداً هم آقا ازرائیل!!!
اما برعکس هرچیز خوبه توو دنیا خانومه .. مث ،،،، خورشید خانم ، مهتاب خانم ، خاله بهار ، ...
آقایون یه فکری واسه این معضل بزرگ کنن..

جدیدترین ارسال ها

بالا