يه مشكل در كرل 11

f.moradi

Member
سلام
مشكل اينه كه چرا در كرل وقتي مي خواهيم يك طرح رو پرينت بگيريم يا مثلا بصورت psd ، jpg و... خروجي بديم
سر خود برميداره قسمت خالي رو مثلا پايين يك صفحه رو مي بره و در نتيجه مثلا اگر روي A4 متني نوشته باشيم كه انتهاي اون در اواسط صفحه نموم ميشه ، وقتي به اين صورت خروجي ميديم مي بينيم كه اون متن در آخر صفحه قرار گرفته، براي اينكه كرل خودش پايين صفحه رو كه در اون طرح يا نوشته نبوده بريده !!!

چه كار بايد كرد كه در موقع خروجي دادن و پرينت گرفت دقيقا همون چيزي باشه كه در مونيتور مي بينيم ، نه اينكه كرل خودش صفحه رو ببره و دست كاري كنه :razz:

در پايان نكات كليدي و ساده كه در هنگام استفاده از كرل بايد ياد داشته باشيم چيه ؟
ممنون از اساتيد و هنرمندان :neutral:

ACTIVE

Active Member
خب اگه انطوری که شما گفتین و من متوجه شدم، شما احتمالاً در فضای پیشفرض کورل اقدام به گرفتن خروجی کردین، کورل خودش صفحه رو نمی بره بلکه نسبت به محدوده کاری که شما انجام دادین خروجی می گیره. شما می تونین یک کادر دور کارتون بندازین...

توجه: برای راحتی کار می تونین دوبار روی آیکون Rectangle کلیک کنید تا یک کادر در فضای کاری پیشفرض صفحه شما ایجاد بشه.

حالا خروجی بگیرین مشکلتون حلله.!
موفق باشید

f.moradi

Member
خوب اينكه نميشه دور هر كاري كادر انداخت !!!!
بايد راه ديگه اي باشه

ACTIVE

Active Member
میتونم بپرسم چرا نمیشه؟ از نظر شما چه مشکلی داره؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بله کاملا حرف Active عزیز درسته منم برای گرفتن خروجی همین کار رو میکنم.

البته بعد از انداختن کادر دور طرح اون رو شفاف یا همون بی رنگ میکنم که هنگام خروجی گرفتن معلوم نباشه. البته یادت باشه اگر خواستی این کار رو انجام بدی باید حتما هنگام خروجی گرفتن این کادر در حالت انتخاب باشه.

nima_dsnr

کاربر VIP
عجب.
پس اصلا سایز صفحه مطرح نیست؟
پس print preview هم شکل واقعی پرینت رو بهمون نمی ده. نه؟

hameddtm

New Member
آره عزیز. از قرار همینجوریه که به نظر منم اصلا منطقی نیست! تو هر صفحه باید یه کادر مزاحم بکشیم! منم یکی دو سالی هست که این کارو می کنم. اما اصلا منطقی نیست! پس تعیین سایز صفحه و اون کادر سایه داری که خود کرل برامون نشون می ده به عنوان بوم کاری نقش یک شیشه کشک رو داره دیگه؟! که از قرار داره!!!

از این گذشته تو کرل 11 یه مشکل عجیب دیگه هم راجع به همین قضیه دارم. اونم اینه که وقتی یه نشریه رو صفحه بندی می کنی بعد از این که خروجی می گیری گاهی کلی فضای اضافی از اون کادر محدود کننده هم سیو میشه! بدون اینکه هیچ آبجکتی اونجا باشه! دو سه تا راه حل داره که یکیش کلیپ مسکه یکیشم اینه که کل اون صفحه رو کات کنی و بعد همونجا پیست کنی! اما در هر شونصد صورت اون حال پاراگرافهای ادامه دار (که ادامه یکی تو دیگری میره) خراب میشن...
کسی راه حلی می دونه؟

f.moradi

Member
از اساتيد تشكر مي كنم كه راهمايي كردن
راستي با كرل هم ميشه صفحه بندي روزنامه و.. انجام داد ؟
تيبل ها و .. رو چطور با كرل ميكشن؟

hameddtm

New Member
راستي با كرل هم ميشه صفحه بندي روزنامه و.. انجام داد ؟
تيبل ها و .. رو چطور با كرل ميكشن؟

تا جایی که من می دونم کرل یکی از اصلی ترین نرم افزارای صفحه بندی روزنامه و نشریاته.
و اما یکی از بزرگترین نقص هاش به نظر من همین نداشتن امکان تیبل هستش! که البته یه جورایی با امکانات انعطاف پذیرش می شه یه کارایی کرد اما خب؛ تیبل به اون معنای آفیس نداره و این بده!

ACTIVE

Active Member
با سلام
hameddtm جان عزیز مشکل سفیدی که در هنگام خروجی گرفتن میگین مربوط به تکست باکس هستش علی الخصوص زمانیکه فارسی تایپ شده باشه. برای اینکه در خروجیتون سفیدی نیفته یکبار صفحه تون رو ذخیره کنید وببندید و سپس مجدداً باز کرده و خروجی تون رو بگیرید.
در ار تباط با جداول هم باید بگم بهترین ترسیمات جدول مربوط به نرم افزار کورل هستش درسته سخته رسم جدول در کورل در مقایسه با ماکروسافت ورد اما زیبایی و در اصلاحت فلکسیبل بودن جداول در کورل یک چیزه دیگه ایه ...

اگه خواستین در مورد جداول بیشتر براتون توضیح میدم
موفق باشید

nima_dsnr

کاربر VIP
آره. من میخوام.
حتما این کار رو بکن دوست عزیز...
تازه میتونی توی تاپیک آموزشهای خانم maral آموزششو بزاری تا یکجا جمع باشن...
منتظر هستما !
ممنون و متشکر ؛ bye

hameddtm

New Member
Active جان. ممنون از راهنماییت. گرچه من مدتی بعد از اینکه اینجا نوشتم، دوباره کلی باهاش ور رفتم و این قضیه رو فهمیدم (سیو کنی و ببندی و دوباره باز کنی حاشیه های سفید میره)
اما در مورد جدول هنوز نمی دونم. اصلا مگه کرل ابزار مخصوص جدول داره؟ مثل تیبل؟ به هر حال خوشحال میشم اگه چنین قابلیتهایی داره بگی.
ممنون.

www.hamed-bd.com
www.hamed-bd.com/weblog

f.moradi

Member
خوب چي شد ؟ تيبل در كرل چطوري هست؟
خوب يكي بياد بگه ديگه
چرا همه ناز مي كنن

جدیدترین ارسال ها

بالا