يه مشكل حاد ،‌لطفا سريع بيايد تو ...

PadinaWebGroup

Active Member
سلام .

دوستان عزيز يكي از سايت هام كه از روي سرور خودم انتقال دادم روي يه شركت ديگه ( به خاطر اسپانسرينگ ) الان 3- 4 روزه ميگه پهناي باند تموم شده ! منم به مدير سرور گفتم زيادش كن ! اونم گفت زيادش كردم اما هنوز براي من ميگه باندويچ تموم شده ! چند تا از دوستان هم حرف منو تاييد كردند و گتند باندويچ تموم شده !‌ من و يكي از دوستان پينگ گرفتيم در حالي كه دي ان اس روي سرور جديده چند ماهه اما تو پينگ اي پي سرور قبلي را نشون داد ! و مدير سرور جديد ميگه سايت براي اون با سرور جديد بالا مياد ،‌من چند روز نيست كه سرور عوض كردم كه از كش يا اي اس پي باشه ! الان چند ماهه سرور و دي ان اس عوض نشده فقط از وقتي باندويچ تموم شده اين مشكلات پيش اومده !‌
حالا مدير سرور ميگه سايت بالا مياد چند نفر از دوستام ميگن نمياد !!
ادرس سايت :‌ www.iimage.us هست لطفا ببينيد براي شما بالا مياد يا نه !؟اگر نه به نظرتون مشكل چيه ؟! اگرم تونستيد يه پينگ بگيريد و بنوسيد با چه اي پي براي شما مياد ؟!

ممنون . از همه :oops:

websoft

Member
پینگ که با آی پی 69.59.23.106 ، Reply میده - و همون پیغام زیبای : Bandwidth Limit Exceeded
Name Servers : NS1.HOSTINE.NET - NS2.HOSTINE.NET​

آخرین ویرایش:

PadinaWebGroup

Active Member
خب ! دي ان اس ماله سرور جديده ! اي پي ماله سرور قديم ! همجين چيزي ممكنه !!‌كمك كنيد

roozshop

Member
اصلا عجیب نیست دوست من
هر دو شرکتی که شما ازشون هاست گرفتین رسلر فروش هاست واسه یه سرور بودن

کجاش عجیبه ؟

PadinaWebGroup

Active Member
اصلا عجیب نیست دوست من
هر دو شرکتی که شما ازشون هاست گرفتین رسلر فروش هاست واسه یه سرور بودن

کجاش عجیبه ؟

يعني نميدونستي كه اي پيتون يكيه ؟
چطور انتقال دادي ؟

نه دوستان عزيز سرور قبلي مال خودم بود كه اوردم به سرور هاستينه و هردو جدا از همه !

پس حدس من درست بود !‌باندويچ تموم كرده اما هاستينه قبول نميكنه ! اون اي پي هم درسته ماله هاستينه هست به اي پي زياد شباهت داره عوضي گرفتم ..

ممنونم از همه دوستان .:oops::oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا