سلام آقا مهرداد!
خوب الوعده وفا.من اومدم تا به وعده م عمل کنم!
واست یه منوی توپ ساختم که حال کنی اونم با فایل JS خارجی.
تصویر زیر مربوط به کد منو هنگامی است که ما منو رو در خود برنامه توسط گزینه preview تست میکنیم.
همانطور که در عکس میبینی قسمتی رو که من دورش کادر گرفتم یک تگ <script> هست که یک فایل js بنام stm31.js رو در صفحه قرار میده که آدرس اون فایل هم در اینجا میباشد:
\Program Files\SourceTec\Sothink DHTMLMenu\Resource\
این فایل stm31.js کد JS دیگری میباشد که شما برای استفاده از منو به ان نیاز خواهید داشت.
یعنی اگر کد منو خود را بصورت فایل خارجی با پسوند js. ذخیره کنید ( مثلا با نام menu.js) آنگاه شما برای قراردادن منوی خود در صفحه HTML و استفاده از آن به هر دو فایل stm31.js و menu.js نیاز دارید که اولی رو میتونید از آدرس بالا یعنی پوشه Program Files\SourceTec\Sothink DHTMLMenu\Resource\ در کنار فایل HTML خود کپی کنید.
اگر در تصویر زیر دقت کنید من نام فایل stm31.js رو به source.js تغییر دادم فقط به این دلیل که شما متوجه بشید نام آن مهم نیست که چه باشد بلکه توابع داخل آن که بارگذاری خواهند شد مهم است.
همانطور که دیدید من در کد صفحه HTML از دو تگ <script> استفاده کردم که اولی که همان source.js میباشد رو در قسمت head صفحه و دومی که menu.js میباشد رو در بخش body صفحه یعنی هر جا که خواسته باشم منو قرار بگیرد قرار میدهم.
یادآوری : فراموش نکن تصاویری رو هم که در منو استفاده میکنی مثل فلشهای کوچک از پوشه برنامه در کنار فایل JS کپی کنی و آدرس اونها رو هم در کد درست کنی.
دیگر مشابه تصویر زیر کار ما تمام شده است.در ضمن كل پروژه نيز به پيوست ميباشد.
حالا پسر خوب یه جوری آدرس کرک این v4.2 build 30519 رو به ما برسون!
موفق باشی.