يه كمك كوچولو!

||SIAVASH||

Member
والا من به همون بنر ساده ولی شیکش هم راضیم ولی اگه فلش باشه که بهتر ولی بازم میگم به همون بنر ساده ولی شیکش هم راضیم

alireza-metal

Active Member
شما بگو چه چیزهایی میخواهید توش باشه ---- کلا همه متن باشه با رنگهای مختلف و زمینه های مختلف یا همه عکس باشه --- در ضمن بگو چه چیزهایی باید توش نوشته بشه یعنی محتویاتش چیه ؟؟؟ در آخر کار سایزشم باید بگی تا برات ردیفش کنم ---بای

||SIAVASH||

Member
می خوام یه لوگو وسطش باشه که لوگوی سایتم هم باشه و بقیش هم به سلیقه خودتون دیگه-محتویات هم نمی خوام-میخوام تو مایه های مجید بشه:d دستت هم درد نکنه

||SIAVASH||

Member
آخه مشکل اینه که لوگو هم ندارم! اگه می خواین لوگو رو وللش!ولی جونه من شیک بشه-اگه لوگو رو هم که خودتون درست کردین که ای ول میشه:d تو زحمت هم افتادید

alireza-metal

Active Member
اگه لوگو میخواهید برید در انجمن فتوشاپ مطرح کنید ---دوستان یقینا به شما در طراحی لوگو کمک میکنن

بعدش لوگو رو به من بدین بقیه کارا با خودم ---- یه چیزی درست کنم که حال کنی

adame_haji

Member
alireza-metal گفت:
اگه از من میشنوی اینکارو براشون انجام نده

نمیدونم این حرفو من قبلا توی این انجمن کجا شنیده بودم
یادم نیست
در هرصورت از شما alireza-metal جان تشکر میکنم داری کار این آقا رو راه میندازی
یا علی

adame_haji

Member
سیاوش جان سایتت که هنوز کامل نشده
راجع به سایتت بگو ببینم بطور کلی سایتت مربوط به چی هست
یعنی کار عمده ای که توی این سایت میخوای انجام بدی چی هست
چون باید لوگو ربطی به عملکردت داشته باشه
یا علی

||SIAVASH||

Member
بیشتر می خوام توش آهنگ بذارم و می خوام دارای تالار گفتگو و چند تا مقاله آموزشی باشه-----ای ول مجید آنلاینی های با صفا---------

adame_haji

Member
ببین این لوگو که برات زدم چطوره

جای اون عکسه همم بهتره عکس خودت رو بزاری اونو همینجوری گذاشتم اونجا
یه عکس دیجیتال با کیفیت برام بفرستی با همین استیل با لباس سفید و شلوار سیاه برام بفرستی میزارم جای اون آدمه البته اگه بخوای زیاد صورتت پیدا نشه یکاریش میکنم مثل همین امضای خودم

برم شما بخورم که داره معدم سوراخ میشه

آقا راستی یه سوال خودم دارم توش موندم
چظوریه یه تکست رو تو فتوشاپ Extrude کنم مثل عکس پایین که توی کورل زدم

||SIAVASH||

Member
خوبه ولی اگه فقط یه عکس باشه بهتره.یعنی مثلا عکس یه برگ باشه که با فوتوشاپ درست شده باشه و هیچ کلمه ای توش به کار نرفته باشه:d برای اینم متشکر . از اینم البته در جاهای دیگه استفاده می کنم

||SIAVASH||

Member
نظرتون راجع به این چی هست
w_01.gif
خودم درست کردم ولی فکر کنم خوب نباشه

جدیدترین ارسال ها

بالا