يه كمك تو لوگو سازي

Soldier

Member
سایزش همونی هست که دیدین لول :cry:

این بدون واترمارک :sad:

پیوست ها

• mastermusiclogo.gif
    mastermusiclogo.gif
    11.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • Like
Reactions: SPD

SPD

Member
ازتون ممنونم ... ميدونم زياد زحمتون دادم ولي ببينم كسي در اين رابطه كارت ويزيت خيلي شيك و ساده ميتونه بزنه .... پروويي منو ببخشيد ها... ولي خوب خواهش ديگه ... ميخوام يه رو فارسي باشه و يه رو اينگليسي تلفن و آدرس الكي ببنويسيد تا بينم چطوره

Soldier

Member
من یه کارت زدم ولی زیاد روش کار نکردم ها یعنی به نظرم بهتر از اینا هم میشه درست کرد

به هر حال:d

پیوست ها

• visit.gif
    visit.gif
    33.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5

SPD

Member
اولش بايد ازتون تشكر كنم .... مخصوصاً از دوست عزيزم Soldier

راستش بايد بگم از آرمتون خوششون اومده بودش ولي با ام وسطش زياد حال نكردن و اين باعث شدش كه آرمتون مورد پسند قرار نگيره ...
من واقعاً ازتون متشكرم كه زحمت كشيديد و اين رو برام طراحي كرديد ...
ديشب خودم نشستم سرش و يه آرم طراحي كردم به صورت سه بعدي در فتوشاپ كه تا حدود خيلي زيادي مورد پسندشون قرار گرفتش ...
ولي يه خبر بدم كه اين لوگو رو قرار بزاريم سر در ورودي البته با كمي تغييرات....
بازم ممنون ...
راستي زرد ليمويي در چاپ چهار رنگ چه اندازه اي هستش ... يعني زرد و مجنتها و غيره

SPD

Member
اين كارتي ككه من براشون زدم .... با آرمي كه ساختم .... و در ضمن زحمتي كه خانم سارا انجام دادن ...
سارا خانم يه خبري اون انتخاب كردن براي مهرشون البته يه خورده من با اجازه تون دستكاريش كردم...
1193806496.jpg

Soldier

Member
گیشـــــا ؟ ایول پس

کجاس آدرس این استودیو ؟

راستی M ات جالب شده ها آفرین !

ghodrat

Member
taeybi
عزیز من چن نکته رو به نظر خودم می رسه بگم
مستر استودیو رو کوچک کنیین و جای ارمتون گوشه چپ بالا استفاده کنیین تا طرحتون پاگرد مناسبی داشته باشه
یکی از تصاویرتون رو حذف کنیین و یه رنگ پر تحرک ازش استفاده کنیین چیزی تو مایه های نارنجی زرد و یا تونالیته های آن
ادرس و شماره تلفن رو از حالت فانتزی بودن در ارین این واسه یه طراح عیبه که اغتشاش در کارش دیده بشه
اسم و ادرس خودتون را از سمت چپ به صورت عمودی بزنیین که هر کی از کارتون خوشش اومد بتونه باهاتون تماس بگیره البته با فونت 5
چون قراره کتان چاپ بشه بهتره اصلا تصویر کار نکنیین که به حیثیت کاریتون لطمه نزنه

amir_drw

Member
سلام به همه دوستان ..
عزيز من اين كه نشد كار كه شما بيايد و بدون كوچكترين حركتي از بقيه كمك بخواين ..
بهتر بود يه طرح از خودت حتي اوني كه خودت قبولش نداري يا حتي با دست بكشي يا طراحي كني .. بعد از ديگران بخواي كه نظر بدن ، انتقاد ، تاييد يا تشويق كنن ..
به راه باديه رفتن به از نشستن باطل
كه گر مراد نيابم ، به قدر وسع بكوشم.
موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا