.:taymaz:.
مدیر انجمنها
يه كتاب خوب براي يادگيري 3dsmax؟؟؟؟؟؟!!!
سلام به دوستان عزيز يه كتاب خوب براي يادگيري مكس مي خواستم كسي سراغ داره؟؟

سلام به دوستان عزيز يه كتاب خوب براي يادگيري مكس مي خواستم كسي سراغ داره؟؟

آخرین ویرایش:

کتاب دیگه تو آموزش کم کم داره ور می افته ... چون به اندازه یه ویدئو تاتوریال گویا نیست .... اما هیچ وقت نمی تونی جای یه کتاب مرجع چیزی رو جایگزین کنی
توانایی های تری دی مکس ترجمه رسول نصیری. التبه قابل ذکره کتاب بسیار سنگینه و صرفا یه منبع خوبه
و کتاب مرجع کامل تری دی مکس که من ندارمش اما فکر کنم دو جلدی باشه
قبلا يه كتاب مايا مقدماتي و پيشرفته از رسول نصيري داشتم كه اصلا جالب نبود
همين كتاب باعث شد بيخيال مايا بشم
tsz جان شما حرفاي همه رو بشنو، ولي بدرد بخوراشو انتخاب كن
سلامو اما در زمینه ویدئو تاتوریال آموزش های شرکت cg accademy بسیار خوبن برای شروع .. بعدش می تونی از gnemone workshop استفاده کنی
سوالی بود در خدمتم
موفق باشین

Gigamax جان , من هم باهات موافقم . کتابهای آموزشی داریوش فرسایی ترجمه ی دقیق Help یا کتابهای نرم افزارهای مختلفه . همین کتاب در اعماق 3D Max 6 دقیقاً ترجمه ی Help مکسه . حتا عکسهاش هم همونه . cd همراهش هم Tutorial های پیشفرض مکسه . ولی باز خوب ترجمه کرده .من کتابهای داریوش فرسایی رو اصلا و به هیچ عنوان قبول ندارم ... می دونین چرا ؟ چون فقط یه مترجمه ... هر کتابی که گیرش بیاد ترجم می کنه و هیچ درکی از ترجمه ای که می کنه نداره ... من تا حالا بیش از 20 عنوان کتاب تو زمینه های مختلف ازش دیدم ... البته نمی خوام توهین کنم این یه حقیقت. اکثر کتابهای دیگه هم همینطوری هستن
خوبی کتاب آموزش که به تعداد صفحه هاش نیست و گرنه من هم مرجع فارسی Max 9 رو دارم که 1200 صفحهس . ولی هر چی توش بود رو میشد توی 2 روز ور رفتن با نرم افزار فهمید . چون خیلی مقدماتی و سطحی توضیح داده . بهترین راه یادگیری Help مکسه یا آموزشهای CGacademi و Tutorial های خارجی توی سایتهای مختلفببخشید دوستان من یه کتاب مرجع 3dmax 2009 یا 2008 یادم نیست اما روش نوشته بود کتاب مرجع نزدیک 800 صفحه بود روش نوشته بود مهندس هانی محمدی
می خواستم ببینم کتاب خوبیه یا نه؟
خوبی کتاب آموزش که به تعداد صفحه هاش نیست و گرنه من هم مرجع فارسی max 9 رو دارم که 1200 صفحهس . ولی هر چی توش بود رو میشد توی 2 روز ور رفتن با نرم افزار فهمید . چون خیلی مقدماتی و سطحی توضیح داده . بهترین راه یادگیری help مکسه یا آموزشهای cgacademi و tutorial های خارجی توی سایتهای مختلف
حالا کتابهای این آقا (هانی محمدی) خوب هست یا نه؟
با سلام منم یه چیزایی معرفی میکنم که خودم دارم و واقعا به کار میان:
* آموزش گام به گام 3ds max 6 ----> تالیف: مهندس هانی محمدی -----> انتشارات موسسه فرهنگی هنری نقش سیمرغ -----> تعداد صفحات: 395
درسته قدیمیه ولی از نظر محتوا عالیه. چند وقت پیش سری جدیدش رو واسه مکس جدید دیدم که دقیقا خاطرم نیست، اما خیلی واسه شروع خوبه.
* توانایی های تری دی مکس 7 -----> نویسنده: کیم لی -----> مترجم: رسول نصیری -----> ناشر: مرکز فرهنگی نشر گستر -----> تعدادصفحات: 591
فکر کنم متین جان هم همینو معرفی کردن. کتابیه که به قول خودشون: مطالبی که تا کنون در هیچ کتابی نخوانده اید! واقعا عالیه، توپه!!
* آموزش گام به گام: تری دی مکس 9 عناصر اربعه: آتش، آب، زمین و باد -----> نویسنده: پیت دریپر -----> مترجم: رسول نصیری -----> ناشر: مرکز فرهنگی نشر گستر -----> تعدادصفحات: 340
اینم جلوه های ویژه رو با تری دی مکس و بدون هیچ پلاگینی به صورت فوق العاده توضیح داده، که هر چی بگم کمه!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خلاصه اگه کسی اینا رو داشته باشه، بخونه، انجام بده و مث خود کتاب جواب بگیره، یه راست جاش تو یه استودیوی خفنه!!
البته باید تمرین کرد، اینا یه جورایی فرمولا رو بهمون میگن، بقیش به خودمون برمیگرده.
مث من نباشید که هم اینا، هم کتابای دیگه، هم انواع آموزشای ویدئویی رو دارم، اما هیچ کدومو نه خوندم و نه دیدم!!!!!
کلی هم واسه این موضوع اعصابم خورده!!
حقیقتش اصلا وقت ندارم، هیچ!!!!!!!!!!
شما میتونید حالشو ببرید...
موفق باشید.
سلام چاکریم آدرس دانلود را بده
[miuc]
[/miuc]
بابا آدرس دانلود رابده![]()