به نظرشما اين پوسترو چطوري كامل كنم بهتره و با چه مضموني؟!! :neutral: :-?
lind Well-Known Member Apr 18, 2005 #1 به نظرشما اين پوسترو چطوري كامل كنم بهتره و با چه مضموني؟!! پیوست ها ll.jpg 31.6 کیلوبایت · بازدیدها: 19
M miladanimator Active Member Apr 18, 2005 #2 به نظر من موضوعش رو بذار نگاهي از آينده در ضمن اگه اجازه بدي من از اين عكس در يه گوشه سايتم استفاده كنم؟
به نظر من موضوعش رو بذار نگاهي از آينده در ضمن اگه اجازه بدي من از اين عكس در يه گوشه سايتم استفاده كنم؟
lind Well-Known Member Apr 18, 2005 #4 شما هم به جاي اينكه كار مارو راه بندازين همش يه فكر خودتونيد(شوخي) واقعا دهن خلاقيتمون سرويس!!!
ToFaN Well-Known Member Apr 18, 2005 #5 بزار طوفان ......كسي كه ميشناسيد و به كارهاي و اعتماد دارين( شوخي ) looool
Shahin King New Member Apr 20, 2005 #6 سلام عزیز جان . خیلی تیره شده اسمشم بزار سكوت ********************** يا ابولفظل (ع) آخرین ویرایش: Apr 20, 2005
lind Well-Known Member Apr 20, 2005 #7 دوستان يه مقدارم به حالت لبها توجه كنيد(بابا داره ميخنده!) درضمن اسم گذاشتن فقط به بخش از سوال من بود(ايهاناس!!) :twisted: :razz: آخرین ویرایش: Apr 20, 2005
دوستان يه مقدارم به حالت لبها توجه كنيد(بابا داره ميخنده!) درضمن اسم گذاشتن فقط به بخش از سوال من بود(ايهاناس!!) :twisted: :razz: