يه كار براي استاد اخوان ثالث

omid_p30

Member
سلام به همگي.
از اونجا كه من خودم خيلي شعر هاي استاد اخوان رو دوست دارم و هميشه مي خونم . تصميم گرفتم يه قطعه از اشعار استاد رو با فتوشاپ درست كنم و پرينت بگيرم بزنم تو اتاق خودم . البته هنوز پرينت نگرفتم . ترديد دارم . فعلا گفتم بزار اينجا اساتيد نظر بدن بعد ببينم چي ميشه.

SEPINAZ

Active Member
به به... منم شعراشو واقعا دوس دارم! خوشحالم طرفدار زياد داره.

كار خوشگلي شده ، تبريك ميگم
ولي استايل متن و عوض كني بهتره ، چون "به نظر من" رنگش بهش نميخوره!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کلا تایپوگرافی تون که باید اصلاح بشه. چون اصولش رعایت نشده.

مخصوصا اون مصراع (ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟) نباید به این صورت نوشته بشه.

کیفیت کار اصلی هم اگر همین باشه توی چاپ خیلی خوب درنمیاد.

omid_p30

Member
کلا تایپوگرافی تون که باید اصلاح بشه. چون اصولش رعایت نشده.

مخصوصا اون مصراع (ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟) نباید به این صورت نوشته بشه.

کیفیت کار اصلی هم اگر همین باشه توی چاپ خیلی خوب درنمیاد.

آخ آخ . دستت درد نكنه سارا خانوم . اگه لطف كني اين اصول تايپوگرافي رو به من بگي يه عمري ما رو شرمنده كردي.
كلا من همميشه تو اين كار مشكل داشتم . اينكه متن رو كجا قرار بدم . چه ترتيبي داشته مخصوصا اگه شعر باشه بيشتر به مشكل ميخورم.

GFX Master

آخ آخ . دستت درد نكنه سارا خانوم . اگه لطف كني اين اصول تايپوگرافي رو به من بگي يه عمري ما رو شرمنده كردي.
كلا من همميشه تو اين كار مشكل داشتم . اينكه متن رو كجا قرار بدم . چه ترتيبي داشته مخصوصا اگه شعر باشه بيشتر به مشكل ميخورم.

آخه مشکل اینجاست که با یکی 2 تا پست که نمیشه اصول تایپوگرافی رو یاد گرفت!

شما اگر بتونی کتاب آموزشی بگیری و مطالعه کنی خیلی بهتره.

فاصله ی بین حروف و کلمات. فاصله ها و نیم فاصله ها. محل درست قرار گرفتن نقطه ها. محل درست استفاده از حروف کشیده و کوتاه و خلاصه خیلی موضوعهای دیگه هست که توی کتابای آموزش تایپوگرافی وجود دارن.

omid_p30

Member
نه آقا خوشنويس چيه . ما طراح هم نيستيم چه برسه به خوشنويس .
راستي سارا خانوم اگه اسم كتاب مي گفتين واسه تايپوگرافي خيلي خوب بود. چون من زياد با اين كتاب ها آشنايي ندارم نمي دونم كدوم خوبه يا بد.
اگه تبليغ حساب نميشه كه همين جا بنويسين اگر هم نه كه پيغام خصوصي بدين. بازم ممنون از شما.

GFX Master

معرفی کتاب به هیچ وجهی تبلیغ محسوب نمیشه. کاش همه بیان و تبلیغ کتاب کنن!

من یکی دو تا کتاب معرفی میکنم ولی شما خودت اگر بگردی مطمئنا کتابای بیشتری هم پیدا میکنی:

نقطه (مجموعه مقالات درباره نشانه ، تایپوگرافی و . . . ) . محمد رامین ضیاء . انتشارات رسائل

9640681962.240.jpg

استانداردهای گرافیک و چاپ. گردآوری: حمیدرضا بختیاری فرد.

توی کتاب دومی یکی از فصلهاش به تایپوگرافی مربوط میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا