مثل هميشه منتظر نظرات كارسازتون هستم.
ne_designer Member Sep 16, 2006 #1 مثل هميشه منتظر نظرات كارسازتون هستم. پیوست ها HODHOD.jpg 149.2 کیلوبایت · بازدیدها: 26
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Sep 16, 2006 #4 کار قشنگی شده منتها کلمه هد هد رو میتونستی بهتر دربیاری. الان بعضی جاهاش خوب دیفیس نشده و حالت شکسته داره ولی در کل طرح جالبی شده.
کار قشنگی شده منتها کلمه هد هد رو میتونستی بهتر دربیاری. الان بعضی جاهاش خوب دیفیس نشده و حالت شکسته داره ولی در کل طرح جالبی شده.
M mostafa_cs Well-Known Member Sep 16, 2006 #6 کار خیلی قشنگیه! آفرین! فقط حرف "د" آخر در کلمه هدهد که یکمش از کادر زده بیرون آزارم میده! موفق باشی...
کار خیلی قشنگیه! آفرین! فقط حرف "د" آخر در کلمه هدهد که یکمش از کادر زده بیرون آزارم میده! موفق باشی...
amin3soot Member Sep 16, 2006 #7 کارت قشنگه اصلا به نظر من سادگی زیبایی البته یه اشکالات کوچیکی توش داره که مطمئنا میتونی رفعشون کنی
cold Member Sep 16, 2006 #8 کار زیبایی هستش . آفرین . توی قسمت داخلی حرف د رو میتونستی خمیده در بیاری . شکستگی هاش رو تمیز در نیاوردی . در کل عالیه .
کار زیبایی هستش . آفرین . توی قسمت داخلی حرف د رو میتونستی خمیده در بیاری . شکستگی هاش رو تمیز در نیاوردی . در کل عالیه .
Mehdi Pardazesh Member Sep 17, 2006 #9 کار قشنگی شده ولی خیلی تو مایه کافی نت نیست ، خوب ولی بستگی داره به روحیات صاحب کافی نت ولی در کل خیلی زیباست موفق باشید
کار قشنگی شده ولی خیلی تو مایه کافی نت نیست ، خوب ولی بستگی داره به روحیات صاحب کافی نت ولی در کل خیلی زیباست موفق باشید
arashonline Well-Known Member Sep 17, 2006 #10 طرح و رنگبنديت عالي شد ولي به قول دوستان تو مايه هاي كافي نت نيست !!
ne_designer Member Sep 17, 2006 #11 Thanks for All Friends بچه ها ازتون ممنونم بابت نظراتون حتماً سعي مي كنم كارايي رو كه گفتين توي طرح اعمال كنم
Thanks for All Friends بچه ها ازتون ممنونم بابت نظراتون حتماً سعي مي كنم كارايي رو كه گفتين توي طرح اعمال كنم