iman_flash
Active Member
سلام
من امروز داشتم يه تم براي نوك ميساختم... اين تم طوري هست كه table اصلي صفحه بايد كامل بچسبه به بالاي صفحه... يعني <body topmargin=0>
تم رو اول تو html درست كردم همه چي درست بود... ولي وقتي اينو براي نوك تبديل كردم ديدم تو همهي صفحات يك خط اضافه و خالي بالاي صفحه مياد و باعث ميشه table اصلي تم يه خط بياد پايين... (به غير از صفحات ادمين)
تمام كد رو خط به خط چك كردم هيچ مشكلي نبود حدود 4 - 5 ساعت سر كار بودم...
خلاصه بعد از كلي بالا پايين فهميدم يه كاراكتر مخفي به اولين خط از كدهاي همه صفحات اضافه ميشه يني قبل از اين تگ:
اين كاراكتر توي محيط اديتورها مثلا نوتپد ديده نميشه !
كپيش ميكنم بين اين كوتيشينها ميتونيد برداريد! --> ""
كدش توي فرانت پيج كه يونيكدها رو تو حالت charset=windows-1252 نشون ميده ديده ميشه:
حالا ميخواستم ببينم اين كاراكتر از كجا مياد چون من بايد اونو بردارم
درضمن همونطور كه گفتم اين فقط توي صفحات index و modules مياد و تو صفحات ادمين نمياد
ممنون
من امروز داشتم يه تم براي نوك ميساختم... اين تم طوري هست كه table اصلي صفحه بايد كامل بچسبه به بالاي صفحه... يعني <body topmargin=0>
تم رو اول تو html درست كردم همه چي درست بود... ولي وقتي اينو براي نوك تبديل كردم ديدم تو همهي صفحات يك خط اضافه و خالي بالاي صفحه مياد و باعث ميشه table اصلي تم يه خط بياد پايين... (به غير از صفحات ادمين)
تمام كد رو خط به خط چك كردم هيچ مشكلي نبود حدود 4 - 5 ساعت سر كار بودم...
خلاصه بعد از كلي بالا پايين فهميدم يه كاراكتر مخفي به اولين خط از كدهاي همه صفحات اضافه ميشه يني قبل از اين تگ:
کد:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
كپيش ميكنم بين اين كوتيشينها ميتونيد برداريد! --> ""
كدش توي فرانت پيج كه يونيكدها رو تو حالت charset=windows-1252 نشون ميده ديده ميشه:
کد:
& #65279;
(البته بعد از & فاصله گذاشتم كه تبديل نشه)
حالا ميخواستم ببينم اين كاراكتر از كجا مياد چون من بايد اونو بردارم
درضمن همونطور كه گفتم اين فقط توي صفحات index و modules مياد و تو صفحات ادمين نمياد
ممنون