يه سوال عجيب قريب(مدل قطعات . نوع آنها)

Elfin-D

Member
اقا من يه ديتا بيس اكسس دارم كه دو تا فيلد داره . فيلد اول مربوطه به نوع قطعات (مانيتور و مودم و ...) و فيلد دوم به مدل قطعات ( ال جي اي 700و ...) اختصاص داره . من مي خام يه اي اس پي بسازم كه بياد از فيلد اول شروع كنه كل مانينورا رو كه پشت سر هم هستند بخونه بعد براي هر كدوم تو يه فرو مثلا فرم 1 راديو باتن بسازه به بره مودم رو بخونه و فرم دو رو بسازه براي هر مدل مودم يه ذاريو باتن بسازه يعني در اخر از هر قطعه يه دونه ابتخاب بشه . نكاتي كه قابل توجه اينه كه معلو نيست بعد از مانيتور مودمه و اين رو اي اس پي بايد تشخيده و تعدا هر قطعه هم مشخص نيست مكنه 10 تا مانيتور باشه و 3 تا مودم 5 تا سي پي يو و.... اگه ممكنه يه راهي براي اين پيشنهاد كنيد چون من خيلي فكر كردم (3 روز پشت سر هم ) و به هيچ جا نرسيدم . مرسي!(آقا اگه نفهميده بهتره بري اين من مثل اين مي خام http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/cto/computer_customize_components.do)اما متل اين نباشه كه قيمتش همونجا عوض شه يه سابميت داشته باشه تو صفحه بعد قيمت كل رو نشون بده (راستي اي اس پي كلاسيك باشه ها)

omidak

Active Member
سلام:
من توصيه بهتري براتون دارم.
شما بهتره يك TextBox جلویه هر Item اتون بزارید با یک کلید
بعد با دادن تعداد در TextBox و با فشار کلید با نام Add To Basket به اون تعداد از اون Item در حافظه ذخیره کنه.
در ضمن این کار رو میخوایید با .Net بکنید یا Classic , که خوده من توصیه میکنم با .NEt این کار رو بکنید.
همچنین نمونه هایه زیادی از Shop Basket رو در سایت PSCode.com دیدم :wink:

Elfin-D

Member
ببينيد هدف اصلي من اين بود كه چطور بفهمم اتم ها عوض مي شه مثلا كي از مانيتور به مودم ميره و در اون زمان يه كاري انجام بده

Elfin-D

Member
ببينيد مثلا تو فيلد نوع ما 5 تا مانيتور داريم به از اين مانيتورا 3 تا مودم داريم ممن مخام بدونم كه كي اين 5 تا مانيتور نوشتنش تموم ميشه بعد از اونا مثلا بيام يه تيبل جديد براي مودمام بسازم

omidak

Active Member
سلام:
من كه اصلاً متوجه نميشم كه شما چيه منظوراتون.
فقط به من بگيد كه اين برنامه قراره چي كار كنه. :roll:

omidak

Active Member
سلام:
من تويه HotScript چند نمونه باحال از ShopBasket دیدم خودت به انجا سر بزن نمونه آماده خیلی هست :wink:

اميد عزيز تو همه قسمتهايي كه من رفتم دنبالم اومدي كه بهم گير بدي.
خوب عزيزم اگه اون موقع ميتونستم فارسي بنويسم كه فينگليش نمينوشتم

Elfin-D

Member
عزيزان دعوا نكنيد fair play باشيد اگه ميشه كدشو بده آقاي اميد عزيز من شاپ بسكت نمي خام

هااااااااااااااااااااااااااا
من نفهميدم اين زبون جديد كه شما باهاش حرف ميزنين

جدیدترین ارسال ها

بالا