يه سوال سخت!!

سلام بچه ها خوب هستيد من يه سوال مهم دارم :
كسي ميدونه چطور ميشه هنگامي كه يه انفجار ذره اي متحرك شده داريم ميتونيم زمان رو براي بيننده كند كرده يا متوقف كنيم و در بين ذرات معلق در صحنه دوربين رو حركت بديم مثلا شيشه اي رو در نظر بگيريد كه در حال متلاشي شدن هست و در همون حال زمان متوقف ميشه و ما در بين ذرات شيشه دوربين رو حركت بديم (در حالت عادي سيستم ذرات رو نميتونيم اينكارو بكنيم و ذرات حركت خودشونو ادامه ميدن)
با تشكر :):)
:):):cry:

bassam_cg

Active Member
سلام دوست عزیز برا انجام این کار دو روش ساده وجود داره اولی اینه که از video post استفاده کنید دومین روش استفاده از script هستش که باید در particlr flow بعنوان birth script قرار بگیره روش سومی هم وجود داره و اون اینه که از 24 دوربین (تعداد فریمها) در دور تا دور کار استفاده کنید و همه همون یک فریم مورئ نظر را RENDER کنند ولی ساده ترین روش همون SCRIPT هستش

hosienmax100

3D Artist
سلام دوست عزیز برا انجام این کار دو روش ساده وجود داره اولی اینه که از video post استفاده کنید دومین روش استفاده از script هستش که باید در particlr flow بعنوان birth script قرار بگیره روش سومی هم وجود داره و اون اینه که از 24 دوربین (تعداد فریمها) در دور تا دور کار استفاده کنید و همه همون یک فریم مورئ نظر را RENDER کنند ولی ساده ترین روش همون SCRIPT هستش

با سلام

دوست خوب میشه در مورد یکی از این سه روشی که گفتی یکیشونو کامل توضیح بدی چون خیلی مهمه هم برا من هم برای اون دوست عزیزی که این تاپیک رو زدن

ممنون میشم

شبه ماتريكس

سلام ممكنه كه تو ضيح بيشتري بدي كوكا؟ كه يكمي سليت بشه ها؟

جدیدترین ارسال ها

بالا