يه سوال ساده !!!

hussein

Member
سلام به همه دوستان گرامي
بچه من مي خوام يه زمينه درست كنم براي يه طرحي ولي نمي دونم چطوري مي شه patern درست كرد . مي شه يه نفر راهنمائيم كنه ؟

بله دوست عزيز بستگي داره شما چه پترني ميخواي؟
اگه احتمالا پترن خاصي مورد نظر شماست يا از يه تيكه عكس خوشت اومده و ميخواي پترن شما باشه اونو با ابزار انتخاب كن (ماركويي تولز)همون مربع نقطه چين
و بعد منوي اديت - برو به ديفاين پترن(EDIT-DIFINE PATERN) خوب حالا يه كادري باز ميشه و اسم به پترنت بده كار تموم شد
شما الان پترن مورد نظر خودتو تو پترنا داري
موفق باشي

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

حسين جان اگر منظورتون اينه كه چطور يك عكس را به عنوان پترن به كار ببريد بايد بگم كه بايد عكس را لود كنيد بعد Ctrl+A را بزنيد تا همه اش انتخاب بشه بعد از منوي Edit گزينه Define Pattern... را بزنيد ! بعد هم يك اسم به اين پترن بديد و ذخيره اش كنيد !

حالا اگر خواستيد از اين پترن استفاده كنيد چند حالت داره !
1. با استفاده از سطل رنگ ! كه بايد اين ابزار را انتخاب كنيد بعد حالت اون را از Foreground به Pattern تغيير بديد (در ميله ابزار زير منوي افقي (اون بالا ;) )) و بعد در ناحيه انتخاب شده اعمالش كنيد !

2. با استفاده از Layer Style و گزينه Pattern ! Layer Style را هم ميتونيد با دوبار كليك بر روي لايه مورد نظر در پالت لايه ها باز كنيد !

اگر منظورتون همين بود كه هيچ ! حل شد مشكل :D

اگر منظورتون اينه كه چطور طراحي كنيد يك Pattern يا الگو را ! خوب اون ديگه كار خودتونه و بايد ببينيم كه شما چي احتياج داري و ...

موفق باشي
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
ااااااا

تبسم با هم پست داديم :D اگر مطلب من طولاني تر نبود از من زودتر ميافتاد :lol:

موفق باشي
سايان

مهم اينه كه شما وجدان كاري بيشتري دارين چون توضيح شما جامع بود
خسته نباشيد حسين جان همونطور كه غمنويس عزيز گفتن شما اگه طرح خاصي مد نظرتون هست واسه پترن بفرماييد....

Ghamnevis

Well-Known Member
بابا اين حرفا چيه ؟ تبسم تقصير تو هستش ها ! ;)

فقط انجام وظيفه بود.

موفق باشي
سايان

پيليز تايپ پرژن ! ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا