من كاملا با اين موضوع مخالف هستم كه سايتي رو تخته كنن . اگر هم بخواهند تخته كنند ديوار، چوب چيزي ميخواهد تا تخته را به آن نصب نمود. پس وقتي چيزي نيست كه تخته را به آن نصب نمود. دليلي ندارد كه تخته كنند و ببندند. فوقش ايميلي به صورت اخطار براي شما ارسال ميگردد كه شما هم مي تواني آنرا نخوانده و پاك نماييد.
دوست عزيز اينطور هم كه شما مي گيد نيست ، درسته شايد بعضي ها توجهي نكنند كه در واقع رعايت نكردن حقوق متقابل هست ولي اينكه سايت بسته نميشه يا ميشه همه چيز بستگي به مدير هاست شما داره ، اگه كسي به سايت
www.vbulletin.com اطلاع بده كه فلان سايت داره بصورت غير قانوني از نسخه vBulletin استفاده مي كنه در صورتي كه سايت اطلاعاتي از سايت مزبور در ديتابيس خودش نداشته باشه يا مستقيماً به مدير هاست اطلاع ميده يا ابتدا به طريقي به مدير همون سايتي كه از وي بولتين استفاده مي كنه اطلاع ميده ، كه در صورت عدم توجه گاهي اوقات اين مسئله هم براي مدير هاست گرون تموم ميشه و هم كسي كه سايت مال اون هست.
به نظر من اگه ميخواين با خيال راحت از vBulletin استفاده كنيد و امكانات بي نظير اون بهره مند بشيد بهتره نسخه رو خريداري كنيد ، و اگر ميخواين براي هميشه از vBulletin استفاده كنيد Owned License رو خريداري كنيد و اگر كلاً اين امكان براي شما وجود نداره مي تونيد از برنامه MyBB كه از نظر ظاهري بسيار شبيه وي بولتين هست استفاده نماييد.