یه سایت فارسی میخوام برای فرستادن smsبرای توی ایران اگه میدونید لطفا بگید
D desperado Member Aug 27, 2004 #1 یه سایت فارسی میخوام برای فرستادن smsبرای توی ایران اگه میدونید لطفا بگید
Norik Active Member Aug 27, 2004 #2 yahoo messenger! اون بالا عکس موبايل کشيده روش کليک کن شماره بده ارسال کن البته تو ايران مطمئن نيستم بشه يا نه
yahoo messenger! اون بالا عکس موبايل کشيده روش کليک کن شماره بده ارسال کن البته تو ايران مطمئن نيستم بشه يا نه
N NextWorld IT Active Member Aug 27, 2004 #5 www.sms.ac براي ايران مطمين نيستم . اما سرويس بسيار خوبي ارايه ميده. امتحان كنيد
N NextWorld IT Active Member Aug 27, 2004 #7 hba گفت: بابا اگر برای ایران نیست که به درد نمی خوره یکی برای ایران بزارین کلیک کنید تا باز شود... گفتم كه امتحان كنيد. من مطمين نيستم
hba گفت: بابا اگر برای ایران نیست که به درد نمی خوره یکی برای ایران بزارین کلیک کنید تا باز شود... گفتم كه امتحان كنيد. من مطمين نيستم
D desperado Member Aug 27, 2004 #8 خودم يكي پيدا كردم ولي نتونستم وارد بشم اگه شما تونستيد به منم بگيدjahanonline
D desperado Member Aug 27, 2004 #11 نه فكر كنم بايد كارت اشتراك smsاز شرکتش بخری و یوز نیم و پسورد بدی تا وارد بشی
S SunBoy_ Member Aug 27, 2004 #13 فكر نكنم رايگانش باشه ، اگه پولي خواستي اينجا هم يه سر بزن : http://www.parssms.com
D daryvary Member Aug 27, 2004 #14 www.irsms.com اینجا هم یه زمانی از این کارا میکرد. ولی الان رو نمیدونم
hba Active Member Aug 27, 2004 #15 اهان دنبال همين بودم اين مي كرد ولي حالا رو نمي دونم من خودم يه زماني با همين كار ميكردم بعد امتحان مي گم
اهان دنبال همين بودم اين مي كرد ولي حالا رو نمي دونم من خودم يه زماني با همين كار ميكردم بعد امتحان مي گم