يه سايت ميخوام برام طراحي بشه طراحان بيان تو

Mahmoudi_Mihans

New Member
با سلام يه سايت ميخوام طراحي برام كنيد دقيقا مثل اين : http://pay4net.ir/

امكاناتي كه ميخوام داشته باشه :
1 - كاربر به بانك اتصال پيدا منه پرداخت رو انجام بده به سايت برگرده اطلاعات اكانت اني به كاربر داده بشه ( خريد آنلاين ) و همچنين اطلاعات به ايميلش هم ارسال بشه. و .... .

قيمت + مدت طراحي + توضيحات كامل را اينجا بديد.
خواهشا از زدن تاپيك اضافي خودداري بشه

Mahmoudi_Mihans

New Member
سلام
4 روز پيش اين پست رو من زدم زماني كه سايت نمونه داده بودم خدا بيامرز داشت نفس مي كشيد كسي سراغ پست ما نيومد تا ديگه دمو هم از دستمون رفت ( مثل اينكه دوباره شروع بكار كرده )
اکانتینگ شما چی هست؟
البته از شما تشكر ميكنم ولي چه سئوال براي خودم پيش اومده طراحي يه سايت كه پين كد بده چه ربطي به اكانتينگ داره اگه منظورتون اكانتينگ سرور كه خدمات ( اجازه ندارم بگم ) ميدم اينه IBSng

ميخوام يه سايت طراحي بشه مثل http://charge.persiantools.com كه كاربر نوع كارت شارژ رو انتخاب كنه بعد ايميل و يه شماره تلفن وارد كنه به صفحه بانك بره آنلاين پرداخت كنه به سايت برگرده و اطلاعات اكانت آنلاين در اختيارش قرار بگيره . دقيقا مثل سايت charge.persiantools.com
سايت هاي زيادي هست مثل http://edelivery.maker.ir/
يه بار زنگ زدم جواب ندادن ميخواستم اطمينان حاصل كنم پول رو بريزم حسابش برام كد نويسي كنه

دوستان خواهشا اگه سراغ دارن و يا برنامه نويسي كردن اين چيزي كه من ميخوام يه پست بدن اينجا قيمت / امكانات و زمان تحويلش رو بگن.

راستي ميخوام به بانك ملت اتصال داشته باشه

آخرین ویرایش:

Mahmoudi_Mihans

New Member
خواهشا اينجل قيمت و امكانت بديد اي دي نديد

با آی دیم تماس بگیر تا در مورد سایتتون صحبت کنیم

با سلام دوستان عزيز همينجا قيمت بديد اي دي نديد كه 1 ساعت هم بخوام اونجا براتون توضيح بدم تا متوجه بشيد تازه من كي هستم و چي ميخوام قابل توجه شما دوست گرامي

همينجا قيمت بديد / امكاناتش رو گفتم چي باشه ( خودتون استاد هستيد ميدونيد بايد چه امكاناتي داشته باشه ) / تا چه زماني هم برنامه نويسي طول خواهد كشيد

با تشكر از مديريت فروم مجيد آنلاين و همه شما ( به دادم برسيد ) يه طراح خوب مي خوام كارش 20 باشه و كلاس هم نزاره

M_cover

Member
دوست عزیز سلام
این سایت که شما برای طراحی می خواهید و خدماتی که انتظار دارید یک سیستم کنترلگر یا به زبان ساده تر یک هوش می خواهد
چون خدماتی که انتظار می رود دارای وسعت اطلاعاتی و بانک اطلاعاتی وسیعی است
من این سیستم را با C# پیاده می کنم البته در یک سرور اختصاصی یک کنترل گر با یک سیستم تحت وب با زبان PHP می نویسم
البته هدف از PHP صرفا ارتباط با نرم افزار اصلی کامپایل است که هدف آن کنترل داده ها و خروجی های PHP است که توسط آن اطلاعات و تعریف های رجیستر ها حتی شما می توانید یک سیستم نتورکینگ کامل راه اندازی کنید
قیمت این سیستمی که من برای شما در نظر گرفتم بین 2 الی 6 است البته با توجه به وسعت کاری و انتظارات شما
سیستم هم 1 ماهه تحویل می دهم اگر مایل بودید با بنده تماس بگیرید برای اطمینان کار انجام شده هم و شرایط اعتمادی اگر خواستید هاست و دامین و سرور را خودتان تهیه کنید تا من برنامه را برای شما آماده کنم البته من برنامه را به شیوه کدینگ تعریف می کنم و به صورت دمو اگر از کار من خوشتان آمد و راضی بودید و اطمینان پیدا کردید پول را پرداخت کنید و اگر نه که کاملا رایگان .... و بدون هزینه برنامه را از سرور پاک کنید و به طراح دیگر سفارش دهید :D به هر حال شرایط کار در دنیای مجازی اینگونه است و من گله ایی ندارم فکر می کنم شما هم راضی باشید ...
09368882103 میلاد نوری زاده
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Mahmoudi_Mihans

New Member
دقيقا امكاناتي كه در سايت ميتوانم داشته باشم چيه ؟

بايد اين امكانات ر داشته باشه :

* همکاری در فروش نسخه ی یک به صورت تنظیم DNS
* همکاری در فروش نسخه ی دو به صورت تنظیم بنر
* همکاری در فروش نسخه ی سه به صورت تنظیم EMAIL
* همکاری در فروش نسخه ی چهار به صورت فرم فروش با کد JS
* ماژول ایجاد تبلیغات روی سیستم
* ماژول ارتباط به پانل ارسال پیامک به موبایل
* ماژول فروش از طریق گوشی های تلفن همراه هوشمند
* ماژول گروه سازی و پرمشین دهی
* ماژول اتصال اسکریپت به سیستم اکانتینگ IBSng
* ماژول rss reader جهت افزایش بازدید
* ماژول آمار بازدید روی سیستم
* پلاگین فروش و اتصال سیستم به مرورگر فایرفاکس
* ماژول دسته بندی و فروش محصول
* ماژول ارسال اخبار روی وب سایت

اگه ميتونيد بسم الله

M_cover

Member
lol
این امکانات مربوط به سیستم های مدیریت محتوا و Cms است
کار که من می خواهم برای شما بکنم برنامه نویسی اختصاصی است که یک مبحث جدا از CMS است
این امکانات که شما ذکر کردید شما می توانید با سیستم های مدیریت محتوا مثل Drupl-جوملا و...
نیز پیاده سازی کنید که هزینه تون سبک تر تمام شه اما اگر برنامه نویسی می خواهید اول باید تفاوت این دو را درک کنید
و نیز قیمت ..... که بعدا مشکل ساز برای شما نشود
این فقط نظر من است اگر مشاوره خواستید برای شما انجام می دهم
من تمام این امکانات را و شاید فراتر از آن را بتوانم روی C# پیادسازی کنم اما آیا شما چه کاری را در نظر دارید این مهم است
که آیا می خواهید سیستم شما اختصاصی باشد یا یک سیستم مدیریت محتوا متن باز که شاید با 200-800 تومان هم بتوانید توسط یک شخص متدی نیز روی آن کار کند ...
امکاناتی که من می توانم ارایه بدهم
1-سامانه هوشمند مدیریتی کاربران تحت ویندوز
2-سامانه کنترل Smtp برای کنترل ایمیل ها و پشتیبانی از Mailbank
3-سامانه کنترل IP
4-سامانه کنترل مدیریتی از طریق اتصال TCP
5-کنترل تمام تراکنش ها
7-اتصال به تمامی بانک های مطرح دنیا از جمله پی پال لیبرتی و...
8-اتصال به بانک های ایران به شرط دارا بودن دسترسی و مجوز API در بانک
9-CMS کنترل مطالب تحت ویندوز
10-استفاده فناوری Ajax در برنامه نویسی سایت
11-...
نوع طراحی:
سرور اختصاصی ویندوز سرور 2008 R2
سطح برنامه نویسی C# 2.5.4

سیستم های مورد استفاده
1-کامپایل تحت ویندوز سرور که تمامی فرآیند ها توسط تعریف دستورات بر آن انجام می شود قابل ارتقاء
2-PHP JavaScript Ajax HTML CSS
3-سی ام اس تحت ویندوز قابل ارتقاء

نکته:لطفا در مورد امکانات که من به شما می دهم تحقیق کنید و در ضمن نحوه کار خود را مشخص کنید که آیا سیستم شما دارای چه سطح طراحی و برنامه نویسی باشد و مهم تر از همه حداقل و حداکثر هزینه خو را نیز برآورد کنید بعد به صورت ایمیل یا تلفن به من خبر دهید اگر خواستید مشاوره در مورد سیستم هم برای شما انجام می دهم فکر می کنم شما کمی تازه کار باشید یا این که سیستمی که من مورد نظرم است با چیزی که شما می خواهید را در موردش فکر نکردید ...به هر حال من در خدمتم
این مکانات که ذکر کردم شاید فراتر از آنچه باشد که نیاز شماست این امکانات و نوع طراحی من برای کار های سطوح حرفه ایی است اگر مایل بودید با من تماس بگیرید...

جدیدترین ارسال ها

بالا