يه سؤال در رابطه با Word

Merott

Active Member
وقتي متن برخي صفحات وب رو توي Word كپي مي‌كنيم و پاراگراف ها رو در حالت Justified قرار مي‌دهيم، گاهي اوقات نوشته‌ها به صورت زير در مي‌آن.
ميخواستم بدونم چطوري ميشه اين رو درست كرد؟ منظورم درست‌كردن اون‌ها به صورت يكي يكي نيست. چون اينطوري خيلي وقت‌گيره.
خيلي ممنون... :wink:
Moshkel.PNG

آخرین ویرایش:

adame_haji

Member
ببین برادر شما روی قسمتی از اون پاراگراف که مشکل داره کلیک کنید بعد به منوی Format رفته و گزینه Paragraph رو انتخاب کنید . قسمت Alignment رو نگاه بنداز برای این کار سه راه Justify وجود داره Low ، Medium و High خب شما روی اولی قرار بده این مشکت درست میشه
این راه هم امتحات کن . شما روی آخرین حرف اون پاراگراف که مشکل ایجاد شده بعد از نقطه یه Enter بزن درست میشه
اگه درست نشد همین فایلتو پیوست کن همین جا ببینیم مشکل از کجاست
یا علی

Merott

Active Member
من توي سؤال هم گفنم. گفتم كه نمي‌خوام اونارو يكي يكي درست كنم. چون اينجوري خيلي وقت ميگيره.
براي يكي‌يكي درست كردن اون ميشه قبل از اولين حرف خط بعدي يه Backspace و بعدش يه Enter زد. ولي درست كردن تعداد صفحات زياد با اين روش كلي طول ميكشه كه باز هم ممكنه بعضي‌ از اون‌ها به چشم نيان.

adame_haji

Member
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که فایلو پیوست کن تا من روش کار کنم و مشکلتو برات حل کنم چون من تو ورد هیچ مشکلی ندارم تا حدی هم میشه گفت فول هستم 3 ساله دارم باحاش کار میکنم
پس اگه خواستی پیوست کن تا برات روش کارکنم
یا علی

Merott

Active Member
شما بخشي از متن اينجا رو توي Word كپي كنيد پاراگراف‌ها رو در حالت Justified قرار بديد.
ببينيد ميتونيد درستش كنيد؟
من كه خودم حدود 4 سال هستش با Word كار مي‌كنم هنوز نتونستم اينارو درستشون كنم.
البته خودم هم فكر نمي‌كنم به غير از همون يكي‌يكي درست كردنشون راه ديگه‌اي هم باشه.

adame_haji

Member
ببین برادر مشکل از ورد نیست مشکل از خود شماست
چرا؟
چون همون لینکی که شما دادی من رفتم وقتی کامل باز شد دکمه Ctrl+A رو زدم تا همه حروف انتخاب بشه بعد یه سند جدید ورد باز کردم و توی اون نوشه ها رو از ClipBoard پیست کردم بعد تمام نوشته ها رو انتخاب کردم و فونتشونو به فونت B ZAR تغییر دادم و Alighment اونو به Justify تغییر دادم یعنی همون دکمه که در جعبه ابزار بالا هست رو فشار دادم . خوب من عین 125 صفحه بوجود آمده رو نگاه کردم حتی یک مورد از اون مشکلی که شما فرمودی رو ندیدم
ببین کجای کار مشکل داره هیم فایل هم 500 کیلو شده زیپش کردم 200 کیلو شد بیا خودت باز کن ببین شاید توی سیستم شما مشکل پیدا میکنه
اگه مشکل پیدا کرد بگو بازم یه فکری میکنیم
اینم متن انجیل زیپ شده

Merott

Active Member
خيلي ممنون... فايلي كه شما فرستاديد هيچ مشكلي نداره
اما چيزي كه باعث تعجب من ميشه اينه كه وقتي خودم نوشته‌هاي سايت رو توي Word كپي مي‌كنم و تنظيمات رو مثل متن شما قرار ميدم، دچار مشكل ميشم :neutral:
من اين فايل رو آپلود كردم، ممنون ميشم اگه يه نگاه به اين بندازيد ببينيد فرقش در چيه كه مشكل پيش مياد :wink:
اينم لينك فايل

mazoolagh

Active Member
Merott گفت:
اولاْ: كدومشون درسته؟ راه اول؟ يا راه دوم؟
ثانياْ: شما خودتون امتحان كرديد كه ميگيد درسته؟

1- همون که گفت پاراگرافها از hard justified باید به justified تبدیل بشه!
2- من از Word 2 باهاش آشنا هستم - چیزی رو که میدونم درسته احتیاجی به امتحان نیست!

adame_haji گفت:
ببین برادر مشکل از ورد نیست مشکل از خود شماست
اینهم درسته!

Merott

Active Member
من اگه از شما پرسيدم خودتون امتحان كرديد يا نه؟ بخاطر اين بود كه خودم وقتي اين كار رو كردم درست نشد. همونطور كه تو پست قبلي هم گفتم من اومدم تمام تنظيمات رو مثل همون تنظيمات فايلي كه adame_haji آپلود كرده بود قرار دادم كه باز هم نشد.

adame_haji

Member
خیلی جالبه مثل اینکه مشکل از نصب و حالات پیشفرض ویندوز شماست که ورد از اون طبعیت میکنه
وقتی من فایلو باز کردم دقیقا همون چیزی که شما فرمودی رو دیدم
خب من توی سیستم خودم با یه راه کلی حلش کردم شما هم این راهو امتحان کن ببین نتیجه میگیری یا نه
ابتدا کل متن را بوسیله Ctrl+A انتخاب کن کپی کن بعد از منوی Edit گزینه Past Special رو انتخاب کن و گزینه Unformated Text رو مطابق شکل انتخاب کن

022nf.jpg

بعد از پیست شدن به منوی Format بعد به قسمت Pragraph رفته و گزینه های زیر را انتخاب کن

016jy.jpg

انشاا... که درست میشه
اگه هم درست نشد این فونتو نصب کن ببین باز این مشکلو داری یا نه ؟
فونتو پیوست کردم . مال پارسا 2001 هستش

پیوست ها

• BZAR.zip
    25.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Merott

Active Member
آقا گل كاشتي :D ، دستت درد نكنه از زحمتي كه كشيدي و وقتي كه گذاشتي :wink:
با همون Paste Special درست شد و حالا متن هيچ مشكلي نداره.
خيلي ممنون، موفق باشيد....

مرآت

جدیدترین ارسال ها

بالا