اندازه عكس ربطي به مقدا پيكسل اون نداره...bibal گفت:فكر كنم دوربين 3 مگاپيكسلي عكسي كه ميگيره اندازه يه صفحه A4 باشه - دوربين هاي 5 مگاپيكسلي تا اندازه 50*70 سانيتمتر هم عكس مي گيرند . . . بعضي از دوربينها تو تنظيماتشون امكان - تغيير دادن پسوند عكس رو دارن - مثل ( Tif- jpg - gif - bitmap و . .. اگه با پسوند Tif ذخيره كني حجم عكسات ميره بالا ولي كيفيت قابل توجهي داره ...![]()
يه دوست قديمي گفت:اندازه عكس ربطي به مقدا پيكسل اون نداره...
ولي چون كيفيت 5 مگا ها بيشتره اندازه بزرگ رو هم تو قرار دادن و 3 مگاها هم ميشه با همون اندازه بندارن ولي كيفيتش خوب در نمياد...
بابا چرا ميزني؟!؟يه دوست قديمي گفت:masood_y
دوست عزيز اگه توجه كني من نگفتم كه سايز عكس با حجمش ربطي نداره بلكه گفتم با مقدار پيكسلش ربط نداره...
شما ميتونيد با يه دوربين 2مگاپيكسلي هم يه عكس 3000X3500(به طور مثال چون ميخواستم عدد بزرگ بدم) بندازي ولي خود كارخونه سازنده نمياد اين مقدار سايز رو تعبيه كنه واسه دوربينش چون ميدونه عكس در اين سايز دوندون ميشه و كفيت مطلوبي نداره...
rezamunu
اگه تو كامپيوتر ميخواي بدوني تو قسمت اطلاعاتش هست توي دوربينها هم تو منو اندازه هاي مختلف رو داره
منم كجا زدم...masood_y گفت:بابا چرا ميزني؟!؟يه دوست قديمي گفت:masood_y
دوست عزيز اگه توجه كني من نگفتم كه سايز عكس با حجمش ربطي نداره بلكه گفتم با مقدار پيكسلش ربط نداره...
شما ميتونيد با يه دوربين 2مگاپيكسلي هم يه عكس 3000X3500(به طور مثال چون ميخواستم عدد بزرگ بدم) بندازي ولي خود كارخونه سازنده نمياد اين مقدار سايز رو تعبيه كنه واسه دوربينش چون ميدونه عكس در اين سايز دوندون ميشه و كفيت مطلوبي نداره...
rezamunu
اگه تو كامپيوتر ميخواي بدوني تو قسمت اطلاعاتش هست توي دوربينها هم تو منو اندازه هاي مختلف رو داره
هر چي در اين زمينه ميدونستم رو گفتم و برداشتم هم از حجم و پيكسل چيزي بود كه ديدي نوشتم٬ حلا درست يا غلط !!!