يه خواهش كوچولو از استادان

dost

Member
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام دوستان مي خواستم از استادان خواهش كنم كه اگر ممكنه براي رنگي كردن عكس هاي سياه و سفيد هم يه آموزش هاي بدن تشكر مي كنم
:wink:

ALI_TAKHTI

Active Member
داداش يه سري به قسمت مقالات بيشتر در صفحه اول سايت بزن پيدا ميكني .در انتخاب عنوان تايپيك هم دقت كن. به مجيد آنلاين هم خوش اومدي.

Ghamnevis

Well-Known Member
3panta جان سلام

علي آقا سوتي داديا ! ;)
doste قديميتر از منو شماست منتها غير فعال تره ;)

آره عزيز اگه يه سري به همينجا كه علي آقا گفتن بزني پيدا ميكني.

iRWEBDES

Active Member
doste قديميتر از منو شماست منتها غير فعال تره
بابا اون Doste كه نويد هستش ...
اما ايشون dost هستن ...
به آيديش دقت كن ...
ايشون كاربر جديد هستند و من بهشون خوش آمد ميگم .... :wink:

dost

Member
iRWEBDES گفت:
doste قديميتر از منو شماست منتها غير فعال تره
بابا اون Doste كه نويد هستش ...
اما ايشون dost هستن ...
به آيديش دقت كن ...
ايشون كاربر جديد هستند و من بهشون خوش آمد ميگم .... :wink:
خدمت عزيزان عرض كنم كه من از كابران قديمي مجيد آن لاين هستم همان طور كه يكي از دوستان گفتند من هميشه ميام و از مقاله هاي صفحه اصلي استفاده مي كنم منتها يكم غيرفعال تر هستم جونكه در انجمن ها زياد شركت نكرده ام اما از اين به بعد سعي مي كنم در انجمن ها هم شركت داشته باشم
خلاصه شايد از اولين روزهاي كه سايت مجيد آن لاين افتتاح شد يا كمي ديرتر من عضو شدم

Ghamnevis

Well-Known Member
مهرداد جان سلام
نه بابا من نويد رو ميشناسم

شما دقت نكرديد ;)

تاريخ عضويت: جمعه 22 اسفند 1382

بابا 5 يا 6 ماه قبل از من اومده اين دوست عزيز. منتها فعال نبودند. ;)

dost

Member
من تشكر مي كنم از همه دوستان منو واقعاٌ ببخشيد از اينكه غير فعال بودم در انجمن ها ولي سعي مي كنم حتماْ از اين به بعد در انجمن ها فعاليت كنم و خوشحالم كه همچين دوستان بحالي در اين انجمن ها وجود دارد تشكر از همه دوستان

dost گفت:
من تشكر مي كنم از همه دوستان منو واقعاٌ ببخشيد از اينكه غير فعال بودم در انجمن ها ولي سعي مي كنم حتماْ از اين به بعد در انجمن ها فعاليت كنم و خوشحالم كه همچين دوستان بحالي در اين انجمن ها وجود دارد تشكر از همه دوستان
شما نسبت به ما و انجمن ها لطف دارين.

*محمد آزاده

FashisT

Active Member
هيچكي جواب اين بنده خدا رو نداد.
عزيز يه سرچ كن نو آرشيو ها همين نحمد خودمونم يه چند تا تاپيك در مورد همين موضوع نوشته .
فعاليت نو مبارك
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا