يه خبر در مورد ويروس

saman_sweden

Active Member
امروز از ساعت 8 بوقت لندن به اين طرف يه ماسك ناشناخته به تمام كامپيوترهاي آن لاين در دنيا حمله ور شده و تحت ويندور است اين ويروس خسارتي ببار نمياره اما آپ ديت ويندوز را مورد حمله قرار ميده دوستاني كه در آپ ديت ويندوز اشكال پيدا كرده اند مطمننا ويروسي شده اند
متاسفانه راه پاك كردن نداره براي اينكه ناشناخته است اسمش و اينا معلوم نيست منتظر خبرهاي بعدي باشيد

saman_sweden

Active Member
shahrokh_xp گفت:
آقا سامان كامپيوتر شما هم ويروسي شده؟
نه متاسفانه نه مال من و نه ما شركت براي اينكه واقعا همكاران ميخواستن ببينن اين ويروس چيه براي اينكه يه مقداري از كار شركت براي آنتي ويروس پاندا است

iRWEBDES

Active Member
آقا سلام جناب اين ويروسه چيه
من از صبح تو مغازه بودم 100 تا سيستم آوردن
مال خودمم ويروس گرفته همون كه تا 1 دقيقه فرصت ميده و بعد Restart ميكنه بايد چي كا كرد؟

zeoptus

New Member
دستگاه من هم همين مشكل رو پيدا كرده
يعني بايد بگذاريم همين جوري بمونه؟؟؟

K@VEH

Member
mpsatan گفت:
مال خودمم ويروس گرفته همون كه تا 1 دقيقه فرصت ميده و بعد Restart ميكنه بايد چي كا كرد؟
یه نفر تو چت اینو به من داد درست و غلطش با خودش
این ویروس اسمش BLASTER هستش و مایکروسافت هم پچ براش داده
http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/security/bulletin/MS03-026.asp

Ali_chi

Member
سلام
اسمش درسته اون ويروس نيست شبيه به كرم عمل ميكنه براي اينهم كه Patch بتونه درست کار بده قبلش باید فایل Ms Blaster رو از داخل شاخه ويندوز پيدا كنيد و پاك كنيد و بعد هم اين آدرس رجيستري رو دنبال كنيد
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
و كليد رو پاك كنيد البته كليه مراحل پاك كردن Blaster داخل اين وبلاگ نوشته شده ميتونيد بخونيد
آلباترون

shahrokh_xp

Active Member
Ali_chi گفت:
سلام
اسمش درسته اون ويروس نيست شبيه به كرم عمل ميكنه براي اينهم كه Patch بتونه درست کار بده قبلش باید فایل Ms Blaster رو از داخل شاخه ويندوز پيدا كنيد و پاك كنيد و بعد هم اين آدرس رجيستري رو دنبال كنيد
و كليد رو پاك كنيد البته كليه مراحل پاك كردن Blaster داخل اين وبلاگ نوشته شده ميتونيد بخونيد
آلباترون

آقا خيلي ممنون.آموزش توپي بود :wink:

babak_dj

Member
Ali_chi گفت:
سلام
آلباترون

اقا دستت درد نکنه درست شد دیگه داشتم دیوونه میشدم. :wink:

salmanclever

Well-Known Member
خيلي خيلي ببخشيد بلا نسبت شما!

خيلي خيلي معضرت اي بر پدر اين ويروس 60 ثانيه اي لعنت با با پدرم در اومد 60000!!!!!!!مليون دفعه سيستمم ري استارت شد :twisted:

shahrokh_xp

Active Member
Re: خيلي خيلي ببخشيد بلا نسبت شما!

salman14000 گفت:
خيلي خيلي معضرت اي بر پدر اين ويروس 60 ثانيه اي لعنت با با پدرم در اومد 60000!!!!!!!مليون دفعه سيستمم ري استارت شد :twisted:

منم دقيقاْ به مشكل شما دچار شده بودم :cry:
ولي عجب كرمي بود.تو خيلي از سيستم ها نفوذ كرده بود :roll:

Ali_chi

Member
اولا كه قابل بچه هاي اينجا رو نداشت ثانيا اون يه ويروس يا ورم نبوده كه از بيرون بخواد وارد سيستم بشه چون به وسيله خود مايكروسافت رو دستگاه نصب شده
من كه خودم به وسيله سرويس پك بهش آلوده شدم البته بازم ازش تشكر ميكنم كه باعث شد يه آنتي ويروس نصب كنم
:lol:

zeoptus

New Member
kaveh202002 گفت:
mpsatan گفت:
http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/security/bulletin/MS03-026.asp
مرسي

shahrokh_xp

Active Member
Ali_chi گفت:
اولا كه قابل بچه هاي اينجا رو نداشت ثانيا اون يه ويروس يا ورم نبوده كه از بيرون بخواد وارد سيستم بشه چون به وسيله خود مايكروسافت رو دستگاه نصب شده
من كه خودم به وسيله سرويس پك بهش آلوده شدم البته بازم ازش تشكر ميكنم كه باعث شد يه آنتي ويروس نصب كنم
:lol:
نه اگه توسط مايكروسافت نصب ميشد اينطوري يكي در ميان كامپيوترها نميگرفت.در ضمن وقتي Symantec در ويروس كش خود اسم از worm برده پس حتماْ كرم بوده :wink:

K@VEH

Member
zeoptus گفت:
kaveh202002 گفت:
mpsatan گفت:
مرسي
خواهش می کنم
قابلی نداشت :wink: :lol:

Ali_chi

Member
من امروز داخل شركت سيستمي ديدم كه بعد از نصب ويندوز همين كه كانكت شد و شروع به آپديت شد دستور ري استارت داده شد
جالبيش هم اين بود كه سيستم رو تازه اسمبل كرده بودند بچه ها
خودم نشستم بالا سرش و شايد ده بار اسكنش كردم ولي هيچ اثري از بلاستر نديدم
نه تو رجيستري نه تو ويندوز
فقط به اين نتيجه رسيدم كه اين كرم با مايكروسافت ربط زيادي داره
خيلي گيج كننده هستش
آخه خودمم حدود چند ماه پيش واسه سيستمم سرويس پك رو نصب كردم اما سيستمم اون كرم رو داشت
جالبيش اينه اگه سرويس پك رو پاك كني بازم مشكلت پا بر جا ميمونه
فعلا كه مشكلم حل شده
:p

zeoptus

New Member
سلام
اگه يه همچين مشكلي با وين 98 باشه يعني سرعت دستگاه خيلي پايين بياد
چي كارش بايد كرد؟؟؟
مرسي لطفا زود جواب بدين :wink:

MrMohi

Active Member
عزیز این ویروس فقط روی سیستم عاملهای xp,2000,nt4 اجرا میشه و به سیستمهای دیگه