يه جا براي آپلود كردن swf

<3pehr>

Active Member
سلام
من تازه عضو شدم و مي خوام امضاپي رو كه درست كردم يه جا آپلود كنم و در قسمت امضام قرار بدم البته امضاي من swf هست

amirhomayoun

Active Member
خب خودت گفتی که عزیز! یه جا آپلود کن و آدرسش رو بذار توی امضات! دوستان ظاهرا بیشتر از سایت www.sharemation.com استفاده میکنند برای آپلود کردن !

<3pehr>

Active Member
سلام
آخه مشكلم اينه كه اين سايتهايي كه فضاي رايگان مي دهند خيلي وقتها مشكل دارن و گرنه اينو مي دونستم

amirhomayoun

Active Member
آره خب همین sharemation هم گاهی قات میزنه! (البته من زیاد استفاده نمیکنم ازش!) اگه چیز بهتر میخوای میتونی یه سایت واسه خودت درست کنی اونجا آپلود کنی! (-: راستی تو خود majidonline هم میشه آپلود کرد (البته الان یادم نیست چقدر ! )

<3pehr>

Active Member
سلام
اين سايت www.sharemation.com كه آقا امير گفته بود اصلا چيز جالبي نبود(البته دستتون درد نكنه همينكه گفتين خودش كلي جاي تشكر داره) اما www.freewebtown.com
و نمي دونم من توش عضو شدم و امضام رو هم قرار دادم حالا اگه شما امضاي منو مي بينيد بهم بگيد كه ديگه دنبال جاي بهتر نگردم
در ضمن يادم رفت آقا hojjat_j000ooo000n. دستتون درد نكنه

amirhomayoun

Active Member
نه آقا امضات ديده نميشه . در ضمن sharemation رو قبول دارم به درد خور نيست . منم فقط ديده بودم كه دوستان استفاده ميكنند . ولي الان با هاتون موافقم كهhttp://www.freewebtown.com/ خيلي خوبه! حجت جان ممنون !

amir_s

Active Member
سايت freewebs.com خوبه
اين هم چند تا ديگه
100 مگ : freelinuxhost.com
1 گيگ : golha.net

H-assan

Well-Known Member
توی امضای سالا ر یک جای بود می شه چیز آپ کرد اون هم خوبه

<3pehr>

Active Member
a Truth Seeking دستت درد نكنه