يه توضيحي در مورد Notes Tool در فتوشاپ ميخواستم

سلام
ميخواستم بدونم اين دوتا ابزاري كه تو شكل هستن كاراييشون چيه؟
ممنون

Saeid Taheri

Active Member
Re: يه توضيحي در مورد note tool تو فتوشاپ ميخواستم

با سلام

اين ابزار براي توضيحات مورد نظر براي آبجكت مورد استفاده قرار مي گيرد .

مثلا شما يك دايره رسم مي كنيد سپس با استفاده از اين ابزار روي دايره كليك مي كنيد و در

فيلدي كه باز ميشه شما ميتونيد توضيحات در مورد دايره اي كه ترسيم كرديد رو اونجا تايپ كنيد

و بدونيد كه اون رو براي چي رسم كرديد (نميدونم منظورم رو درست متوجه شديد يا نه )

در ضمن اين مورد اصلا در چاپ نمياد .

ابزار پاييني هم براي همين منظور مورد استفاده قرار مي گيره البته با صدا كه شما نياز به يك

ميكرفون براي ضبط صدا را داريد .

موفق باشيد .

Babak Sateli

Active Member
در تكميل توضيح دوست عزيزم سعيد جان مي خواستم تا كاربرد اصلي و هدفي كه Adobe از اين كار در نظر گرفته را هم بيان كنم ..

در بسياري از مواقع گرافيست ها طرح هاي خودشان را به صورت دسته جمعي درست مي كنند. يعني يك نفر كار طراحي ، يك نفر اجرا ، يك نفر رنگ آميزي ، افكت و .... را انجام مي دهد. براي اين كار لازم بود تا مواردي در آن طرح بر روي كاغذ نوشته شود و سپس گرافيست بعدي آن را مي خواند و توضيحاتي را كه لازم داشت بداند ، از آنها مطلع مي شد.

در شركتها ديده مي شد كه خيلي از اين كاغذ بازي ها انجام مي شود آن هم به خاطر اينكه توضيحاتي لازم بود كه به يكديگر بدهند. فرض كنيد دو گرافيست در دو مكان مختلف بودند و باز فرض كنيد چه مقدار كاغذ براي توضيحات اضافه بايد استفاده مي شد !

خوب Adobe آمد و يك راه حل بسيار مناسب براي اين كار پيدا كرد. ابزار Notes را ساخت كه در حقيقت همان كاغذ ها بودند اما به صورت ديجيتالي. ديگر لازم نبود بر روي كاغذ توضيحات نوشته شوند و شما مي توانستيد به همراه فايل و در واقع درون آن توضيحات لازم را با استفاده از همين ابزار بنويسيد. سپس گرافيست بعدي كه اين كار را ديد مي توانست با خواندن توضيحات شما اگر مطلبي بود آن را متوجه شود.

به تصوير زير دقت كنيد :
notes1.gif

خوب مي بينيد كه به راحتي مي شود اين توضيحات را براي ديگران ساخت ...

اما يك مورد ديگر ...

اين توضيحات لزوماْ نبايد براي ديگران باشند ... اينها را مي تواند شخص براي خودش هم بنويسد. مثلاْ به جاي اينكه بر روي كاغذ كارهايي را كه رييسش گفته بر روي آن طرح انجام دهد بنويسد ، آنها را با استفاده از همين ابزار يادداشت كنيد ...

در انتها يادآوري مي كنم كه ابزار Audio Annotation هم دقيقاْ همين كار را انجام مي دهد. اما تفاوت آن اين است كه به صورت صوتي مي باشد نه نوشتاري ...

خوب اميدوارم با توضيحات سعيد عزيز و متن من ، علت وجود اين ابزار را متوجه شده باشيد.
موفق باشيد

مرسي اقاي ساطلي
واقعا جامع و كامل و مفيد بود
يه چيزه ديگه هم فكر كنم باشه:برا ساختن اكشن ها هم ميشه ازاون audio annotation اش استفاده كرد.درست ميگم يا دارم اشتباه ميكنم؟

Babak Sateli

Active Member
sara_gonjeshk گفت:
مرسي اقاي ساطلي
واقعا جامع و كامل و مفيد بود
يه چيزه ديگه هم فكر كنم باشه:برا ساختن اكشن ها هم ميشه ازاون audio annotation اش استفاده كرد.درست ميگم يا دارم اشتباه ميكنم؟

یعنی به چه صورت ؟
بحث Action ها کلاً متفاوت از این دو ابزار هستند ...
اما نظر شما به چه صورت است ؟
:roll:

نميدونم دقبقا
من وقتي داشتم تو هلپ فتوشاپ درباره اكشن ميخوندم يه مچين چيزي رو ديدم .مطمعن نيستم
حالا كه بحث اكشن شد بزارين من سوالمو بپرسم:
اين گزينه اي كه تو شكل مشخص كردم واسه چيه و چه جوري ازش استفاده ميشه كرد .؟

جدیدترین ارسال ها

بالا