يه برنامه مثل نوك اما ساده تر ميشه كمك كنيد؟؟

bigharar4

Member
سلام

دوستان من يه وبسايت ميخوام بسازم كه فقط يه 4-5 قسمت داشته باشه.
فعلاْ‌ از نوك استفاده ميكنم اما راستش توي وبسايت اينجوري جالب نيست همه جا نام نوك باشه و همه بدونن كه از چي استفاده شده و ...

ميخوام ببينم چجوري ميتونم يه سايت ساده اي بسازم كه dynamic باشه و بعد هم خودم نوشته باشم كه مشكل كاپي رايت و .. نداشته باشه . ممنونم

bigharar4 گفت:
سلام

فعلاْ‌ از نوك استفاده ميكنم اما راستش توي وبسايت اينجوري جالب نيست همه جا نام نوك باشه و همه بدونن كه از چي استفاده شده و ...

ميخوام ببينم چجوري ميتونم يه سايت ساده اي بسازم كه dynamic باشه و بعد هم خودم نوشته باشم كه مشكل كاپي رايت و .. نداشته باشه . ممنونم
خوب كپي رايت رو بردار !!!!

جاهايي هم كه لازم نداري مي توني از قسمت مديريت ماژول ها حذف كني

و با يه تم تك كه هيجايي نباشه ميتوني كارتو راه بندازي

هيچ كسي هم نميفهمه چه پرتاليه

-------------------------------------------------

اصلا تو قسمت كپي رايت بنويس

Powered By : Bigharar CMS

!!!

mazlum

Member
bigharar4 گفت:
سلام

براي يك سايت dynamic از مامبو مي توني استفاده كني. :wink:

http://www.mambofarsi.com

بهتر آقاي عشق مدرن هم بياد xoops رو بگه <<شوخي>>

آقا اين بنده خدا گيج شد كه

بيقرار جان ميتوني از ليمبو هم استفاده كني

spsgorgan

Active Member
من به شخصه فيوژن را پيشنهاد ميكنم . يك سي ام اس كه در عين سادگي قدرتمند است .

bigharar4

Member
parsa fatehi گفت:
bigharar4 گفت:
سلام

خوب كپي رايت رو بردار !!!!

آخه اونوقت كه ميشه دزدي تو روز روشن كه :roll: :(

:oops: ولي گذشته از شوخي عزيز ممنون از همه واقعاْ‌شرمنده كرديد. ميرم مامبو و فيوژن رو چك كنم ببينم چجوريه اگه مثل xoops باشه كه اجازه بده اون عبارت powerd by .... را برداشت كه ديگه توپه توپه.
مرسي.

S4DEGH

Well-Known Member
آقا ايشون يك چيز ساده مي خواد !
ممبو - زوپس - ناك - فيوژن همه اينها پيچيده و حرفه اي است !
بهتره سيستم :
سيستم مديريت محتواي Siteman فارسي
رو دانلود كني كه هم ساده و هم جالب است درضمن انجمنم داره !
كافيه به سايت http://www.ir-script.com بري و بعد درقسمت دريافت فايل : برنامه هاي مديريت اخبار و مقالات داخل شو و دانلود كن !

Mahdi_S_T

New Member
چطوري ميشه كپي رايت پايين مامبو را برداشت چون تو خود قرارداد مامبو آمده كه شما ميتوانيد كپي رايت رو حذف كنيد

آقا زوپس که توش حرفی نیست! برای اطلاعات بیشتر می توانید به سایت رسمی پشتیبانی فارسی زوپس Http://www.Farsixoops.com استفاده کنید! ولی اگر زمان براتون مهم نیست یک سری به http://www.code-plus.org برنید! این پروژه خیلی جدیدی هست و ما به یک فورک از زوپس زدیم که خیلی هم خوشگل تره هم قدرتمند تر هم امن تر و هم آسون تر برای استفاده! این در ماه مارچ 2006 میاد بیرون!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا