حالشو ببرين . فري هستش . بدرد هم ميخوره . نظرات ... :P :lol:
H HAACCKKEER Member Dec 19, 2004 #1 حالشو ببرين . فري هستش . بدرد هم ميخوره . نظرات ... پیوست ها phone_bo.zip 91.7 کیلوبایت · بازدیدها: 230
A azadreyhaneh New Member Jan 22, 2006 #2 من به برنامه ي دفرچه تلفن نياز دارم لطفا درصورت امكان ان رادر اختيار من قرار دهيد
ToFaN Well-Known Member Jan 22, 2006 #3 azadreyhaneh گفت: من به برنامه ي دفرچه تلفن نياز دارم لطفا درصورت امكان ان رادر اختيار من قرار دهيد کلیک کنید تا باز شود... خوب میتونید دانلود کنید نمیبینیش؟
azadreyhaneh گفت: من به برنامه ي دفرچه تلفن نياز دارم لطفا درصورت امكان ان رادر اختيار من قرار دهيد کلیک کنید تا باز شود... خوب میتونید دانلود کنید نمیبینیش؟
saalek110 Well-Known Member Jan 22, 2006 #4 من دانلود كردم. خيلي قشنگ بود. با چه زباني نوشته ايد. كلا ايول. . ========== ببخشيد در قسمت ((درباره)) گفته شده توربو پاسكال. ولي انگار open source نيست. يعني سورسش همراش نيست. بهرحال مرحبا. . آخرین ویرایش: Jan 22, 2006
من دانلود كردم. خيلي قشنگ بود. با چه زباني نوشته ايد. كلا ايول. . ========== ببخشيد در قسمت ((درباره)) گفته شده توربو پاسكال. ولي انگار open source نيست. يعني سورسش همراش نيست. بهرحال مرحبا. .
M mary2006 New Member Jan 29, 2006 #5 سلام ببخشيد من دفترچه تلفن رو نگاه كردم. متن پاسكالش موجود نيست؟ باتشكر
S shr6557 Member Jan 29, 2006 #6 در قسمت درباره برنامه یه engine معرفی کردین می شه راجع به engine توضیح بدین
MnavidM Active Member Mar 8, 2006 #8 selda گفت: سلام اول مرسي دوم من نتونستم بازش كنم چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام. با استفاده از نرم افزار Winzip می تونید اون فایل zip رو باز کنید. فایل رو الآن تست کردم ، مشکلی نداشت. موفق باشی. نوید.
selda گفت: سلام اول مرسي دوم من نتونستم بازش كنم چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام. با استفاده از نرم افزار Winzip می تونید اون فایل zip رو باز کنید. فایل رو الآن تست کردم ، مشکلی نداشت. موفق باشی. نوید.