سلام:
در مورد رمزگذاري Data بسيار با شما موافقم و خودم هم براي داده هاي مهم از الگوريتم هاي درهمسازي (Hashing) استفاده مي كنم. فقط دقت در استفاده از اينگونه الگوريتم ها بسيار مهمه. چون اكثر اونا يك طرفه كار مي كنند (يعني داده شما رو رمزگذاري مي كنند ولي براي ديكد كردن اون راهي ارايه نمي دهند) با اين حال در بسياري از موارد كاربرد خوبي دارند (بيشتر در نقل و انتقال داده بر روي وب با امنيت بالا) . و مراقب الگوريتم هايي كه ادعا مي كنند امكان ديكد كردن را دارند باشيد. و هميشه خودتون اون رو با تعداد زيادي داده در شرايط مختلف تست كنيد...
من هم خودم در دوره دانشجويي چند الگوريتم درهمسازي نوشتم كه تا حالا هم خوب كار كرده

شما هم اگر در طراحي الگوريتم تجربه داريد مي تونيد يكي مخصوص كارهاي خودتون طراحي كنيد ...
در مورد اينكه از فايل استفاده كنيد: به اين بستگي داره كه شما در كار با فايل ها راهت تر باشيد يا با DB . چون اگر اين الگوريتم ها رو در همون اكسز هم به كار ببريد ديگه داده هاي اون قابل خوندن نيست
فقط تنها موردي كه در استفاده از اينگونه الگوريتم ها هست اينكه گاهي (بسته به نوع داده و الگوريتم) به شدت حجم داده ها رو بالا مي برند

و گاهي تا چند برابر. و همينطور بعضي از اونا اگر خوب پياده ساري نشن سرعت را هم پايين ميارن ...
بايد ديد كجا امنيت مهمتره و كجا سرعت و كجا حجم داده ها :!: