يه ايندكس ميخوام ؟(خيلي سريع بي زحمت‌)

PadinaWebGroup

Active Member
سلام . دوستان عزيز خوب هستيد ؟ بازم اومدم و به بچه هاي گل بخش گرافيك يه زحمت ديگه بدم .. :oops:

دوستان عزيز من يك ايندكس گرافيكي لازم دارم براي سايتم ! من چند تا دامين با پسوند مختلف دارم كه ميخوام روي همه ي اون دامين ها يه ايندكس كاملا گرافيكي بذارم ! و كاربر با كليك بر روي اون ايندكس به دامين اصلي انتقال پيدا كنه :D

اندازه ايندكس :‌ خودتون وارديد ديگه ميخوام كل ايندكس سايت باشه براي يوزر !
رنگ بندي‌:‌ بسته به سليقه طراح
متن ايندكس:
اين سايت متعلق به قوي ترين مركز فروش وي پي ان ( تك وي پي ان ) مي باشد .
HttpS://www.takVPN.org
براي ورود به سايت اصلي كليك كنيد ..

فكر كنم منظورمو رسونده باشم ... از دوستان خواهش ميكنم يه ايندكس با اين شرايط برام بزنن و من هم مثل هيدر دفعه قبل به طراح عزيز هاست يا وي پي ان يا لينك در يك لينك باكس پر هيت به عنوان قدر داني ارائه ميشه ... منتظر دوستان گلم هستم .:oops:

سربلند و پيروز باشيد ..
ارادتمند ،‌شمشاد

aj-graphic

Member
سلام . دوستان عزيز خوب هستيد ؟ بازم اومدم و به بچه هاي گل بخش گرافيك يه زحمت ديگه بدم .. :oops:

دوستان عزيز من يك ايندكس گرافيكي لازم دارم براي سايتم ! من چند تا دامين با پسوند مختلف دارم كه ميخوام روي همه ي اون دامين ها يه ايندكس كاملا گرافيكي بذارم ! و كاربر با كليك بر روي اون ايندكس به دامين اصلي انتقال پيدا كنه :D

اندازه ايندكس :‌ خودتون وارديد ديگه ميخوام كل ايندكس سايت باشه براي يوزر !
رنگ بندي‌:‌ بسته به سليقه طراح
متن ايندكس:
اين سايت متعلق به قوي ترين مركز فروش وي پي ان ( تك وي پي ان ) مي باشد .
HttpS://www.takVPN.org
براي ورود به سايت اصلي كليك كنيد ..

فكر كنم منظورمو رسونده باشم ... از دوستان خواهش ميكنم يه ايندكس با اين شرايط برام بزنن و من هم مثل هيدر دفعه قبل به طراح عزيز هاست يا وي پي ان يا لينك در يك لينك باكس پر هيت به عنوان قدر داني ارائه ميشه ... منتظر دوستان گلم هستم .:oops:

سربلند و پيروز باشيد ..
ارادتمند ،‌شمشاد
من گیراییم خیلی بالاست...
کمی بیشترتوضیح بدید لطفا

PadinaWebGroup

Active Member
با سلام

اينم کار منه.

با تشکر.

عزيز ممنونم ازت اما اگه يكمي بيشتر كار شه روش ممنونت ميشم .. بازم ممنون

من گیراییم خیلی بالاست...
کمی بیشترتوضیح بدید لطفا

يه ايندكس گرافيكي ميخوام توش اون متن هايي كه پست اول گفتم نوشته بشه ...

سلام خوبید!.:
این یک طرح سرپایی از من
http://img.majidonline.com/pic/156832/indexvpn copy.jpg

موفق باشید.
منتظر نظرم!

ممنونم ازتون اما يكمي جاي كار داره .. ارشيا جان من كارهاتونو ديدم از شما بيشتر از اين انتظار داريم انشالله وقت كنيد و يك طرح از اون طرح هاي عاليتون برامون بزنيد ..

از تمامي دوستان ممنون و متشكرم ..
ارادتمند . شمشاد :oops:

آخرین ویرایش:
اینم خدمت شما دوست گرام​

063t5798qepkqon9885a.gif

aj-graphic

Member
ممنونم ازتون اما يكمي جاي كار داره .. ارشيا جان من كارهاتونو ديدم از شما بيشتر از اين انتظار داريم انشالله وقت كنيد و يك طرح از اون طرح هاي عاليتون برامون بزنيد ..

کمبود وقت هست دیگه چه کنم!..
راستی تو یا هو به من پی ام بده...

جدیدترین ارسال ها

بالا