يه امنيت ابتدايي براي رهايي از دست جوجه هكرها .

amirasef

Member
با سلام خدمت دوستان عزيزم .
سايت من كه حدود 1 سال هست روش كار كردم ايشالا تا يكي دو هفته ديگه مي ره روي نت .
راستش من هيچ جوره از امنيت سايت براي جلوگيري از هك شدن سر در نميارم .
مي خواستم از دوستان عزيز اين انجمن براي جمع آوري اطلاعات و به كار بستن اون كمك بگيرم .
پيشاپيش ممنون . :wink:

Peyman-Pop

Active Member
هک شدن یک سایت در درجه اول به موضوع سایت برمیگرده که چه هدفی‌ رو دنبال کنه ، در درجه دوم مطالب سایت و طراحی‌ سایت که خریداری شده باشه و یا ... و چند نکته دیگه که در صورت رعایت کردن اینها دلیلی برای هک شدن سایت شما نیست مگر اظهار قدرت یک فرد برای به نمایش گذاشتن اون .

در مورد هاستینگ سایت شما توضیح ندادید که از چه زبانی در سایت خودتون استفاده می‌کنید !

ولی‌ در کل در مورد خود هاستینگ ، مواردی که از باقی‌ مهمتره بستن دسترسی‌ Anonymous به FTP سایت هست همینطور بستن کلیه اتصال های درخواستی‌ به FTP سایت بجز مواردی که خودتون نام کاربری مشخصی‌ رو معین می‌کنید .‌

بستن Folder index در تمامی‌ فولدر های سرور .

چک کردن آیپی‌ آخرین بازدید از پنل مدیرت شما .

و ....

اینها یکسری مواردی بودند که در حال حاضر به خاطر داشتم .

موفق باشید .

مگه سايتت چقدر واست مهمه؟!!
اگه اينقدر مهمه كه دوس نداري حالا حالا ها هك بشه و ميخواي پول خرج كني اول از همه يه هاست اسمي بگير ترجيحا سان سولاريس اگه هم خاصي واسه فري بي اس دي آشنا دارم بيا پيشه خودم!! دوم اينكه سايتت از نظر طراحي مشكلي نداشته باشه و اگه هم كه فرم داري هميشه گوش به زنگ باش واسه پچ هاش :پي

AliReza26

Active Member
Peyman-Pop گفت:
هک شدن یک سایت در درجه اول به موضوع سایت برمیگرده که چه هدفی‌ رو دنبال کنه ، در درجه دوم مطالب سایت و طراحی‌ سایت که خریداری شده باشه و یا ... و چند نکته دیگه که در صورت رعایت کردن اینها دلیلی برای هک شدن سایت شما نیست مگر اظهار قدرت یک فرد برای به نمایش گذاشتن اون .

در مورد هاستینگ سایت شما توضیح ندادید که از چه زبانی در سایت خودتون استفاده می‌کنید !

ولی‌ در کل در مورد خود هاستینگ ، مواردی که از باقی‌ مهمتره بستن دسترسی‌ Anonymous به FTP سایت هست همینطور بستن کلیه اتصال های درخواستی‌ به FTP سایت بجز مواردی که خودتون نام کاربری مشخصی‌ رو معین می‌کنید .‌

بستن Folder index در تمامی‌ فولدر های سرور .

چک کردن آیپی‌ آخرین بازدید از پنل مدیرت شما .

و ....

اینها یکسری مواردی بودند که در حال حاضر به خاطر داشتم .

موفق باشید .

ميشه بيشتر در مورد راههايي كه هكرها براي هك يك سايت استفاده مي كنند توضيح بدي؟

جدیدترین ارسال ها

بالا