يه اشكال در كورل در هنگام «كانورت تو كرو» دارم.

Amir531

Member
وقتي كه مي‌خوام متون رو در كورل، كانورت تو كرو كنم تا دستگاه‌هاي ديگه بدون نياز به فونت‌ها و فارسي‌سازم بتونند اونو باز كنند با اشكال مواجه مي‌شم و اون اينه كه بخش‌هايي از متون ناپديد مي‌شه؟
چكار كنم؟

noavaran

New Member
لطفا بيشتر توضيح بدهيد كه چطور كانورت تو كرو مي كنيد و آيا متن شما پاراگراف تكست هست يا آرتيستيك تكست؟

mahdi pour

Member
من هم با این مشکل مواجه شدم ولی آنرا تا حدودی حل کردم.
بجای کانورت تو کرو - از مسیر زیر امتاحان کنید مشکل حل میشود . مشکال من که فونت فارسی بود حل شد در سیستام های دیگه هم دیده شد .( فقط ممکنه احتیاج به دست کاری داشته باشد )
Arrange\shapping\Welt

موفق باشید

ACTIVE

Active Member
Amir531 گفت:
وقتي كه مي‌خوام متون رو در كورل، كانورت تو كرو كنم تا دستگاه‌هاي ديگه بدون نياز به فونت‌ها و فارسي‌سازم بتونند اونو باز كنند با اشكال مواجه مي‌شم و اون اينه كه بخش‌هايي از متون ناپديد مي‌شه؟
چكار كنم؟

مهدیپورجان من قبلا از یک تکنیک دیگه استفاده میکردم که با همون تکنیک همجوشانی یا
Weld
بودش که به ترتیب همراه با متنمون یک آبجکت رسم میکردم و هر جفتشون رو با هم سلکت کرده و بر روی
Weld
کلیک میکردم ولی تکنیکی که شما گفتید هم همون دستوره ولی کاملا منطقی و بهتر از تکنیک من
ممنونم :wink:

mahdi pour

Member
جناب صداقی عزیز خواهش میکنم
شما که استاد هستید و از محضر اساتید بزرگ کسب فیض میکنید .منت بر بنده نهادید که اینگونه میفرمائید ( کمی قلمی شد )
بهر حال ممنون و ممنون ما که عرق کردیم .

ACTIVE

Active Member
راستی یک فایل سرویس پک کورل هستش که پس از نصبش با زدن کلیدهای کنترل و
Q
بدون هیچ مشکلی کارو میکنه

mahdi pour

Member
؟؟؟؟؟
در ورژن کارل من همین کار میشه . ولی من در تمامی ورژنها از 11 یا 12 این کلید را دیدم.
چون یکی از کلیدهای پیش فرض است

Amir531

Member
با عرض پوزش از جناب noavaran به خاطر بي‌توجهي من:
متني كه مي‌خواهم كانورت تو كرو كنم٬ يك متن پاراگرافي است. در واقع براي متوني كه پاراگراف‌بندي نشدند٬ استفاده از گزينه كانورت تو كرو يا Weld هيچ مشكلي ندارد ولي در متن‌هاي پاراگراف‌بندي شده٬ همچون متون نشريه و مجله٬ عمل ولد٬ غيرفعال و عمل كانورت تو كرو نيز مشكل‌دار است. اگر پاراگراف متنم را كانورت تو كرو كنم٬ نيمي از متن ناپديد مي‌شود.
اميدوارم كامل توضيح داده باشم.
قبلا از همه دوستاني كه در اين زمينه كمكم مي‌كنند٬ تشكر مي‌كنم.

ACTIVE

Active Member
عارضم خدمتتون که برای این کار باید از حالت پاراگراف بودن تبدیل به آرتیستیک تکست بکنید و بعد کانورت کنید که در این شرایط وضع وخیم تر میشود ولی
شما میتونین متنتون رو پابلیش به پی دی اف کنین و بعد از گرفتن پی دی اف هاتون دوباره ایمپورت بکنید به محیط اصلی کارتو در این حالت با انجام تنظیمات خاص در هنگام تبدیل متن شنا بصورت کارو خواهد آمد

جدیدترین ارسال ها

بالا