يه آموزش ساده مي خوام

gholonbeh

Member
سلام دوستان
من چند وقت پيش يه قالب وبلاگ اين جا ديدم خيلي قشنگ بود خوشم اومد
اينم قالب
ojlffr.jpg

حالا آموزش يه قسمت از اين قالب رو مي خواستم يكي از دوستان لطف كنه و يا خود كسي كه قالب رو ساخته لطف كنه آموزش اين قسمت زيري رو به من بده ( البته اگه خودش بخواد )
ممنون مي شم اگه آموزش قسمت زيري رو به من بگي
Untitled-4.jpg

خيلي بهم كمك مي كني اگه آموزشو بهم بدي
ممنون و باباي
راستي سال خوبي هم داشته باشين

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز قبلا هم در مورد طرز ساختن اجزای مختلف این قالب صحبت کرده بودیم.

البته اگر خود سازنده اون برات توضیح میداد بهتر بود ولی تا اونجایی که میتونم میگم اگر کم و کسری داشت بقیه بچه ها کاملش کنن:

در مورد اون نمونه عکس کوچیکی که گذاشتی (کارد تماس با ما) شما میتونی خیلی راحت یه مستطیل رسم کنی و با براشهای مختلف سطح اونو یکمی کثیف کاری کنی و با استفاده از ابزار Blur Tool اطراف اون رو از حالت تیزی و شارپ بودن دربیاری.

یا مثلا در مورد اون چند تا کاغذ و پرونده ای که در قسمت سمت راست بالای قالب هست، آموزش کامل طرز ساختن چنین چیزی در یک آموزش تو قسمت مقالات سایت هست که اسم تاپیکش هم (پرونده حمله به سواحل ...) هست که میتونی از قسمت آموزشهای سایت خیلی راحت پیداش کنی.

سایر قسمتهای قالب رو هم با استفاده از براش میتونی خیلی راحت ایجاد کنی. اینجور قالبها قسمت اصلیشون ذوق و سلیقه سازنده هست و بیشتر از اونی که طرز ساختنشون مهم باشه طرز استفاده از براشها و ابزار و ذوق و سلیقه مهمه و شما هر چی ذوق و سلیقه بیشتری یکار ببری میتونی قالبهای قشنگتری درست کنی.

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا