يه آموزش انيميشن

logical_82

Member
خوب همونطور که بهتون قول داده بودم آموزش انیمیشنی کردن نور داخل متن آواتار رو براتون نوشتم .
خوب می ریم سر اصل مطلب :
1 : کار خودمون رو با باز کردن یک Canvas جدید (File > New) در ابعاد زیر آغاز می کنیم (توجه داشته باشید ابعاد زیر مناسب برای Signature می باشند) :
canvas-rockb.jpg

2 : خوب در این مرحله Text مورد نظرمون رو می نویسیم با هر فونت و هر اندازه و هر رنگ که دوست داریم :
typing1.gif

3 : لایر جدیدی بالای لایر Text می سازیم (Ctrl + Shift + N).

4 : ابزار Gradient رو انتخاب می کنیم و مقادیر زیر رو بهش اعمال می کنیم :

gradient-mode.gif

5 : خوب حال در لایر جدیدی که ساختیم با نگه داشتن Shift (نگه داشتن Shift باعث می شود Gradient که می کشید دارای زاویه 45 درجه باشد و کارتان زیباتر و منظم تر باشد) و یک Gradient مایل از راست به چپ می کشیم (اگر رنگ کار شما در این مرحله برعکس رنگ نمونه زیر بود می توانید با Ctrl +I رنگ ها را جا به جا کنید) :
gradient21.gif

6 : خوب حالا کلید های Ctrl +G را با هم بزنید (توجه داشته باشید لایر بالای متن باشه) در این مرحله Layers شما باید مانند شکل زیر باشد :
layesr18.gif

7 : خوب کار شما در فتوشاپ تموم شده و حالا برای ادامه کار باید به Image ready  برویم برای این کار روی نمایشگر آن در فتوشاپ کلید کنید و یا کلیدهای Ctrl +Shift + M را با هم بزنید :
jump-image-ready.gif

8 : خوب حالا ما داخل برنامه Image ready (به قول مدیر ، همون پسر خاله فتوشاپ) هستیم . حالا Gradient رو با موس می کشیم و به قسمت سمت چپ text  می بریم به طوری که دیده نشه و یک Frame جدید باز می کنیم برای اینکار روی فلش پیجره Animation که در پایین پنجره اصلی برنامه باز است کلیک کرده و New Frame را می زنیم :
animate-new1.gif

9 : حالا Gradient رو می بریم به آخر Text به طوری که دیده نشه (کمی خارج از Text) ، در پنجره Animation روی نمایشگر Tween
Tween20.gif
کلید می کنیم (دقت بفرمایید که این گزینه بسیار کار ما را راحت می کند بدین ترتیب که شما Frame ابتدا و انتهای مسیر مورد نظر را معرفی می کنید و Tween ، فریم های مورد نیاز مسیر را می سازد ) ، بعد از کلیک کردن روی این گزینه پنجره جدیدی باز می شود که مقادیر زیر را به آن اعمال کنید و Ok کنید :
18-tween.jpg

خوب دوستان عزیز کار شما تمام است و شما موفق شدید به راحتی با استفاده از Photoshop و Image ready طرح انیمیشنی زیبایی رو در بیارید . اتمام کار :

rockboys-final.gif

این هم یه نمونه دیگه از همین افکت با بک گراند :
rock-bat.gif

(ادامه تاپيك http://forum.majidonline.com/mof23931.html)

Ghamnevis

Well-Known Member
ممنون لوجبكال جان ;) دستت درد نكنه.. من به ضخصه همه نكاتي را كه از ايميج ردي دستم بياد ياد داشت ميكنم..

آواتار يا امضا بگيم بهتره جالب بود.. ;)

سايان

logical_82

Member
آقاي مدير چطوري مي شه اين آموزشهايي كه مي نويسيم تو صفحه اصلي بين ديگر آموزشها قرار بگيره ؟؟؟
مي خوام اين آموزش و چند تا ديگه بنويم واسه اونجا

Ghamnevis

Well-Known Member
اوجيكال جان (اگر اسم بهم بگي بهتره) من آقاي مدير نيستم من سايان هستم ! نه جان دارم نه آقا نه سر نه لرد نه دوشس نه كنت نه مادمازل و نه.. ;) سايان !

ببينيد قرار دادن آموزش در قسمت مقالات شرايط خاص خودش را داره و بايد به تاييد چند نفري كه مهمترينشون خود آقا مجيد هستند و تصميم گيرنده نهايي هم خود آقا مجيدند برسه ! شما بايد مقاله را بصورت HTMLو فشرده شده در بياريد و بفرستيد..

راستي اين آموزش خوبي هستش و من هم تاييد ميكنم (يكي نيست بگه مگه تو چه كاره اي !:))

لطفا به تاپيك قوانين فوتوشاپ يكسر بزنيد اونجا در مورد اول من توضيح دادم.. ;)

قربانت
سايان

Mandana

Active Member
مرسي لاجيك جان خيلي عالي بود.من شخصا زياد با ايميج ردي كار نمي كنم براي همين هم زياد بلد نيستم.ولي كار شما عالي بود:wink:
راستي سايان دوشس و كنت و ... نداره چون بهش ميگن دوشيزه سايان:lol:

ممنون واقعا عالي بيد

Ghamnevis

Well-Known Member
چي بگم ديگه ;) جوابت رو بدم كه ميشه چت خونه اينجا :)

پس بيخيال مادام جان.. توي پ.خ بهت ميگم..:)

راستي اوجيك جان باز هم از دسته ايميج ردي مقاله بزار ;)

Ghamnevis

Well-Known Member
ريلكس جان لطفا انقدر تاپيك هاي قديمي را بالا نيار ! اين تاپيك هم مثل تاپيكهاي ديگه اي كه توش پست زدي مال بيش از يك هفته قبل هست !

سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا