يك nuke با چند DB

سلام
آقا ميخواستم بدونم ميشه يه nuke اصلي داشته باشيم با چند تا DB نشق كنه

توضيح :
سرويسهاي persianblog رو كه ديديد من يه چيزي تو اون مايه ميخوام به اين صورت كه يه nuke اصلي باشه كه همه user ها ازش استفاده ميكنن و هر user ي كه عضو ميشه يه DB مخصوص خوش رو داشته باشه
ميشه يا نميشه ؟؟؟؟

iwd_admin

Member
سوال شما منطقي نيست. همون امكاناتي رو كه تو يك سايت هست ميشه از يه ديتا بيس يا 100 تا استفاده بشه و در عمل فرقي نمي كنه مگر اينكه ساختار برنامه طور ديگه اي طراحي شده باشه.
سرويس پرشين بلاگ هم اونطوري كه شما ميگيد نيست.

iwd_admin گفت:
سوال شما منطقي نيست. همون امكاناتي رو كه تو يك سايت هست ميشه از يه ديتا بيس يا 100 تا استفاده بشه و در عمل فرقي نمي كنه مگر اينكه ساختار برنامه طور ديگه اي طراحي شده باشه.
سرويس پرشين بلاگ هم اونطوري كه شما ميگيد نيست.
نه عزيز منظور من رو متوجه نشدي
اينجوري توضيح ميدم
نگا كن اينجوري كه هر يوزري تو فولدر مربوط به خودش يه config.php داشته باشه كه اونو به DB خودش وصل كنه واگر امكانات بيشتري مانند تعويض تم و... خواست خوب بايد تو فولدر خودش اضافه كنه
سرويس پرشين بلاگ رو برا اين مثال زدم كه ميخواستم حالت clinet , server داشته باشه و بصورت Auto ساخت DB , .... انجام بشه

iwd_admin

Member
منظور شما از اين كار چيه ؟
چه فرقي مي كنه كه اطلاعات كاربر تو ديتا بيس جدا باشه يا توي رديف هاي جدوا يه ديتا بيس ؟

اصلا آقا بحث من اينه كه اگه بخواهيم يه دونه nuke نصب كنيم كه بتونه با مثلا 10 تا ديتابيس كار كنه نميدونم متوجه شديد يا نه ؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا