يك Functin براي توليد عدد بين دو متغيير

asreen

Member
سلام من دنبال يه Functin تو VB هستم كه دو عدد رو بگيره و بين اون دوتا عدد يه عدد توليد كنه.
كسي روي نت سراغ داره؟ يا خودش همچين برنامه اي رو نوشته؟
ممنون مي شم سريع بگيد

MnavidM

Active Member
با سلام.

منظور شما اینکه مثلا اگه 5 و 10 رو بهش دادیم مثلا 6 یا 7 یا 8 یا 9 رو به ما بده ؟

asreen

Member
سلام.
بله. حتي اگر عدد صحيح هم نده قبوله! اعشاري و هرچيز ديگه هم قبوله!

MnavidM

Active Member
با سلام.

من یه نمونه ساده براتون ساختم .

فایل رو از اینجا بگیرید.

فایل مورد نظر zip هست . اول از حالت zip خارجش کنید.

سوالی بود بپرس .

asreen

Member
سلام. ممنون بابت برنامه. ولي يه مشكلي هست اين عددي كه نشون ميده هميشه max-1 هستش و هيچوقت تغيير نمي كنه!

MnavidM

Active Member
با سلام.

ببینید همیشه هم همین طور نیست . اگر شما عدد هایی که بهش می دید تعداد ارقامشون یکی باشه (به فرض هردو 3 رقمی باشند) درست جواب میده .

البته همون اول هم گفتم که این یک نمونه ساده هست و چون از قبل نمونه ای نداشتم و گفتم فعلا یه نمونه باشه این رو براتون ساختم .

asreen گفت:
سلام. ممنون بابت برنامه. ولي يه مشكلي هست اين عددي كه نشون ميده هميشه max-1 هستش و هيچوقت تغيير نمي كنه!

مثال : به فرض شما اگه 25 و 68 رو بهش بدید بیشتر درست جواب میده .

من این برنامه رو بیشتر جهت آشنایی شما با این برنامه ها نوشتم . یه کم با برنامه ور برید بهترش رو می تونید بنویسید .

در هر صورت اگه مشکلتون حل نشد بگید تا یکی بهتر رو براتون بنویسم :wink:

paramond

Member
ولی من درست منظورتون رو نفهميدم که چی ميخوای اگر بهتر توضيع بدی بهتر جواب ميگيری
لطفاً درست توضيع بده تا من برات يکی بنويسم

ساخت نخستین سوئیچ الکترونیک نانو کربنی یک گروه از فیزکدانان دانشگاه کالیفرنیا واقع در سن دیه گو موفق به تهیه نخستین سوئیچ الکترونیک شده اند که تمام ان از لوله های نانو از جنس کربن ساخته شده است

جدیدترین ارسال ها

بالا