يك Error

mgeology

Member
مدتي است كه وقتي وارد صفحه انجمنها مي شوم اين ارور در پايين صفحه مي باشد.
ايا شما هم چنين مشكلي دارين؟

Salar

Active Member
فكر كنم بخواطر اون تغييراتي هست كه آقا مجيد انجام داده!!!

ضمنا من بگم كه اين پيغام رو توي هر صفحه ايي توي انجمن ها براي من مياد ولي توي سايت هاي ديگه يا توي صفحه ي اول سايت مجيد آنلاين و اينا هم نمياد خلاصه بگم توي آدرس بار من اگه www.forum.majidonline.com/.... وجود داشته باشه اين شيام ظاهر ميشه و منو خيلي كلافه كرده

iRWEBDES

Active Member
منم مشكلاتي دارم عكسها رو نگاه كنيد .... :roll:

مهرداد كوهي

nokia

Member
يه اشكال جزيي حاوااسكريپت است كه مربوط به كوكي ها است كه در IE6 آپ ديت نشده پيش ميايد پيشنهاد دارم IE6 آپ ديت كنيد

anti-life

Active Member
نه بابا ...ديگه IE كه من دارم از همه آپديت شده تره ...ولي باز اون عكسي كه iRWEBDES گذاشتن براي من هم ميياد....يعني پسورد براي سايت Sharemation ديگه خودتون بايد بدونيد چيكار بايد كرد......منم از اين Error ها خسته شدم.

anti-life

Active Member
خوب بابا بگيد اين كارو نكنن ....من كه مردم از بس اين رو ديدم......

سالار جان يكم يواشتر ميگفتي كه اينجور ضايع نشيم....

Peyman-Pop

Active Member
بله من هم می‌خواستم همین توضیحی‌ رو بدم که سالار جان داد ، باید یا از مجید برای این موضوع در خواست کنیم یا از خود ایشون .

Salar

Active Member
مگه چی شده...واقعیت تلخه....تو همین سایت میشه عکس برای آواتار گذاشت...مجانی...بدون هیچ دردسرو زحمت....

mgeology

Member
لازم به ذكر است جديدا تمام مشكلاتي كه در اين تاپيك گفته شد رو دارم و عجيبه كه چرا رسيدگي نميشه؟!

iRWEBDES

Active Member
ولله آخه لوگوي اين آقا ياسر اصلا بز نميشه دلمون خوش باشه
نه لوگو باز ميشه نه چيزي ما بايد 100 تا ارور را ببينيم

مهرداد كوهي

با عرض معذرت به خاطر اروري كه من ايجاد كردم كه از سايت شرميشن هستش و اونو درست كردم ولي اون عكسي كه من فرستادم و اون ارور همچنان توي ژوش ما دنگ دنگ ميكنه و درست نشده

جدیدترین ارسال ها

بالا