يك پيشنهاد

سلام خدمت همه عزيزان

باسلام

بعنوان يك پيشنهاد ، مباحثي كه در انجمن مطرح ميشود ، بعنوان مثال ساخت پروژه ، توسط دوستان متبحر بررسي شده و

بهترين و ساده ترين راحل حل با توضيح ارائه شود و كليه توضيحات با مثال همراه باشد . و از بيان واژگان توهين آميز خودداري شود .

زكات علم ، آموختن آن به ديگران است

با تشكر

sajadms

Member
دوست عزیز ممنون از پیشنهادتون ولی باید عرض کنم که اینجا تا حالا سعی شده که از کلمات توهین آمیز پرهیز بشه و در مورد پیشنهاد اولتون باید عرض کنم که تا اونجا که مشکل کاربرا با راهنمایی حل بشه راهنمایی می شه و اونجا که لازم باشه اساتید مثالهای لازم رو ارائه می کنن.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب اینجا همیشه سعی شده محیطی ایجاد بشه که قبل از هرچیز احترام متقابل در اون وجود داشته باشه، و در این محیط همه ی کاربران بتونن به تبادل دانسته هاشون بپردازن، و مطمئن باشید با هر رفتار توهین آمیزی برخورد خواهد شد.

همیشه اینطور بوده که وقتی پرسشی مطرح شده، هرکدوم از کاربران که احساس کردن پاسخ سوال رو میدونن یا میتونن کمکی کنن در مباحث مشارکت داشتن، اما اگر منظورتون این هست که تعدادی از کاربران که به قول شما متبحر تر هستن بیان و همه ی سوالات رو بررسی کنن و برای پاسخ توضیحات همراه با مثال ارائه بدن، گمان نمیکنم ایده ی درستی باشه.

فرض بفرمایید یک سوال مطرح میشه، و من پاسخ سوال رو میدونم یا درواقع می تونم راهنمایی کنم، خب من میام و دانسته هام رو به اشتراک می زارم یا قطعه کدی رو براتون می نویسم، اما مسلماً نه می تونم و نه درست هست که بیام در پاسخ به سوالتون یک مثال یا پروژه ی کامل براتون تهیه کنم، این کاربر هست که باید توضیحات و راهنمایی ها رو بررسی کنه و سعی کنه ازشون استفاده کنه تا مشکلش رو برطرف کنه، اگر در حین کار به مشکل دیگه ای برخورد بیاد و اون مشکل رو مطرح کنه.

من به شخصه این سبک سوال پرسیدن که مثلاً من فلان کار رو میخوام انجام بدم و لطفاً یک مثال کامل رو ارائه بدید رو قبول ندارم، چون بنظرم شیوه ی پرسش و پاسخ باید به شکلی باشه که درنهایت به بار علمی افراد اضافه بشه و هرکس بعد از مدتی بتونه مشکلاتش رو برطرف کنه و بتونه خلاقیتش رو بروز بده. و بنظرم ارائه ی مثال برای کاربران مبتدی، قبل اینکه کامل راهنمایی بشه و خود کاربر تلاش کنه که برنامه رو (با استفاده از راهنمایی ها) بسازه، کار اشتباهی هست.

silvercover

کاربر متخصص
بهترين و ساده ترين راحل حل با توضيح ارائه شود و كليه توضيحات با مثال همراه باشد

از نظر من این احساس نیاز شما مستقیما ناشی از ناکامی در گرفتن جواب برخی از سوالات شماست. سوالاتی که جواب بعضی هاش
مترادف ساخت یک پروژه است و این انتظار بسیار بالایی هست که اعضا این کار رو برای شما انجام بدن. شما چند صباحی در این تالار حضور
خواهی داشت و پس از رفع نیاز ها احتمالا کمرنگ خواهید شد.

موفقیت این تالار و آمار بالای مراجعه کنندگانش حتی در زمانی که mmb در دوران رکود هست اثبات این مدعاست. پس میشه استنتاج کرد که
روال پاسخگویی و ارائه منابع در این تالار خوب بوده.

زکات علم آموختن است. نه ساختن یک پروژه برای دیگران.
فراگیری ماهیگری بهتر از به انتظار نشستن برای یک ماهی است.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا