يك پسر با چند چهره

moein273

Member
گفتم شايد براي دوستان جالب باشه اميدوارم تكراري نباشه و در مبحث درستي هم گذاشته باشم.
فقط حجم عكسها زياده امكان داره كمي طول بكشه.
5_316.jpg

beast.jpg

chinesemovie.jpg

chineseschoolgirl.jpg

final.jpg

bandofbrothers.jpg

korean.jpg

mahdi pour

Member
جالب و متنوع
موفق باشيد
فقط اگر آدرس سايت عكس Final fantesy را بديد ممنون ميشوم

anti-life

Active Member
ولي فقط اين پسر چاقه خودش رو كشت تا تو عكساي مختلف خوش تيپ نشون بده اما نشد كه نشد.

iRWEBDES

Active Member
جالب بود اما يه اشكال داشت
بابا اين چه قيافه ايه آخه نميشد يه پسر خوشگل تر رو بزران حداقل ( شوخي )

مهرداد كوهي

iRWEBDES

Active Member
در ضمن موضوعه شما غلطه
نوشتيد يك پسر با جند چهره در صورتي كه بايد مينوشتيد يك پسر در نوعهاي مختلف... يا يه چيز تو همين مايه ها چون چهرش كه اصلا تغيير نكرده... ( شوخي )

مهرداد كوهي

anti-life

Active Member
من يه سوال داشتم اونم اينكه چطور ميشه عكس ازنيم رخ راست باشه ولي بعشي عكسا از نيم رخ چپه ؟......

اين رو چطوري كردن كه نيم رو رو تغيير دادن.

Norik

Active Member
anti-life گفت:
من يه سوال داشتم اونم اينكه چطور ميشه عكس ازنيم رخ راست باشه ولي بعشي عكسا از نيم رخ چپه ؟......

اين رو چطوري كردن كه نيم رو رو تغيير دادن.
Flip horizontal

عالي بود اگه كمي هم در موردشون و نحوه تغيير چهره توصيح بدي عالي تر ميشه
موفق باشين

MrMohi

Active Member
ولی خدایی میخواید روحتون جوون شه آواتار منو نگاه کنید . حالا 20 سال جوون شدید ! بهتون تبریک میگم 20 سال دیرتر عزرائیل رو ملاقات میکنید ! با این اوصاف من الان یه چیزی تو حالتهای بچه شیر خواره رو دارم!!!ا

aminem

Member
Nicol Kidman كه از خودمونه. ميخواد آب بخوره با ما هماهنگ ميكنه!!:wink:
ولي يه ذره بدتر قبل شده. دماغ و گونه هاش يه حالي شده!!!
[ من چرا اينقدر چرند ميگم؟؟؟]

MrMohi

Active Member
آقا راستی ما آدرس خونشو داریما !! هر کی خواست بگه تا بهش بگم . خونش تو کالیفرنیاست(آخر معلومات عمومی) آقا فقط یه چیزی هر گونه سوئ استفاده از این آدرس بعهده سوء استفاده کننده خواهد بود یعنی پس فردا اگه تام کروز اومد یقه تون رو گرفت که آدرس خونه حاج خانوم سابق رو چطوری گیر آوردین و از این صحبتا و یه وقت خین و خین ریزی شد و پاتون به پلیس 110 و دادگاه انقلاب اسلامی کشید و ...( دور از جون)نگین که آدرس رو از من گرفتین ها ! بابا آخه من تو هالیوود آبرو حیثیت دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا