يك ويروس جديد ...

pendesign

Member
دوستان جديدا كامپيوتر من به ويروسي جديد و واقعا عجيب آلوده شده . اين ويروس قابليتي داره كه بعد از راه اندازي خودش رو سيستم قرباني ، فولدرهايي رو كه قرباني بعد از نصب ويروس بروي سيستم وارد ميشه، به فايل Application تبديل ميكنه و در واقع يك .exe را توليد ميكنه . طرز كار اين ويروس به اين شكله كه حجم فولدرهايي رو كه قرباني به آنها وارد شده است رو به 37 كيلوبايت تغيير ميده و اين مورد در تمامي فولدرهاي كليك شده صدق ميكنه. و در نهايت اين ويروس كاري به حجم فولدرهاي شما نداره ! لطفا اگه راه حلي و يا انتي ويروسي رو در اين رابطه ميشناسيد ، به من هم اطلاع بديد .
عكسي از نحوه فعاليت اين ويروس >>
newfolder.jpg

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من همین امروز با کاسپرکی (اگه اشتباه نکرده باشم ) پاک کردم بعد هم ویندوز عوض کردم

ali_118

کاربر VIP
ظاهرا این ویروس فولدر ها و بعضی فایل های شما رو hidden میکنه و فایل exe خودش رو اونجا میسازه با حجم 37kb
فقط یه نکته ای رو دقت کنید که اگه بعد از ویروسی شدن آنتی ویروس نصب میکنین احتمال داره که آنتی ویروس تمام jpg های شما رو پاک کنه !
تا حالا 2 بار این اتفاق برای من اتفاق افتاده .
آنتی ویروس Avast هم چیز خوبیه
مک افی هم خیلی قوی عمل میکنه

فقط مواظب jpg هات باش (;
موفق باشی

آخرین ویرایش:
من خودم دقیقا همین ویروس رو گرفتم. ابتدا با NOD 32 بعدش با Kaspersky سیستم رو پاکسازی کردم.
اما چاره ساز نبود و مجبور شدم که ویندوزم رو عوض پس از نصب مجدد ویندوز (فرمت کردن درایو C) دوباره با این دو آنتی ویروس ولی این بار با نسخه آپدیت شده شون ویروس کشی کردم و خوشبختانه مشکلم حل شد. :cool:

عزیزم نورتون بریز حالش رو ببر
هر ویروسی بیاد سریع گردنش رو میگیره در جا خفش میکنه
نمیذاره حتی نفس بکشه
Symantec Client Security

جدیدترین ارسال ها

بالا