يك مطلب مهم براي هاستينه

vatanmusic

Well-Known Member
يك مطلب مهم براي هاستينه
آقا چند روز پيش من تو سايت شما داشتم گشت مي زدم چشمم به فروم وي بوليتين شما افتاد ولي مطلب جالبي كه اينجا هست اينه كه اين فروم هنوز نصب نشده بود و در قالب يك فايل زيپ بود من دانلودش كردم حالا يه سوال ازتون دارم و دوست دارم درست جواب بديد
آيا اين نسخه اي كه روي سايت خودتون اپلود كرديد كامله اگه كامله بگيد ما هم نصب كنيم
و اگر كامل نيست چرا در قسمت فروم خود اپلود كرده بوديد

البته اين مطلب در انجمنهاي وي بوليتين هم مطرح شده ولي چون هاستينه در اين قسمت فعاليت بيشتري داره اينجا هم مطرح كردم

ممنون باي

يك مطلب مهم براي هاستينه
آقا چند روز پيش من تو سايت شما داشتم گشت مي زدم چشمم به فروم وي بوليتين شما افتاد ولي مطلب جالبي كه اينجا هست اينه كه اين فروم هنوز نصب نشده بود و در قالب يك فايل زيپ بود من دانلودش كردم حالا يه سوال ازتون دارم و دوست دارم درست جواب بديد
آيا اين نسخه اي كه روي سايت خودتون اپلود كرديد كامله اگه كامله بگيد ما هم نصب كنيم
و اگر كامل نيست چرا در قسمت فروم خود اپلود كرده بوديد

البته اين مطلب در انجمنهاي وي بوليتين هم مطرح شده ولي چون هاستينه در اين قسمت فعاليت بيشتري داره اينجا هم مطرح كردم

ممنون باي
سلام
قبل از هر چیز فکر می کنم برای این سوال به ما ایمیل می زدید خیلی بهتر بود تا اینکه برای این سول یک تاپیک اختصاص بدید!
من هم مثل شما در جریان نیستم
دوستان آپلود کردن و من حتی نمی دونم نسخه نال شدست چه طوریاست؟!
اگه نال شده باشه که اجازه نصب نمیدم

vatanmusic

Well-Known Member
بله شما درست ميگيد ببخشيد من اشتباه كردم ولي به هر حال مشخص كنيد نال هست نيست ميشه نصب كرد يا نه ممنون

نسخه نال شده است !
حتما قابل نصبه اما گویا فایل های وصله لازم داره
اینجاش رو دیگه نمیدونم!

جدیدترین ارسال ها

بالا